0
6 In about Lolita

Jag ser det…

Det haglar
orla kiely paraply och pump från louboutin

…haglar? Det är ruggigt kallt… Jag som hämtade ut mina mocka-Marcs från skomakaren idag, det känns ju inte riktigt som att det är dags för dem :P

Än så länge går masskonsumtionslöftet utmärkt (kul att så många är med mig! :D) – har inte köpt något plagg på ett tag, kollade in NK lite däremot och hittade en massa välgjorda kläder i hisnande höga prisklasser. Insåg att jag måste skriva en lista över sånt jag behöver och hålla mig till det när jag är ute och shoppar, annars blir det nog en för många avskurna jackor… Listan är på gång ;)

Hur har er dag varit? :)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Maria
  29/08/2007 at 6:12 pm

  Nej, haglar det? Gud va hemskt, troligtvis kommer sthlms vödret till jkpg imorgon =/

 • Reply
  LisaMarie
  29/08/2007 at 6:07 pm

  Hagel? Hu så hemskt! :P Men redan liksom.. det blåste och regnade och var riktigt kallt här igår (Uppsala), och då ångrade jag nästan att jag nyligen beställt pumps och en kjol. Jag hade totalt glömt bort hur kall hösten är, eller rättare sagt, hur frusen jag är. :p Men visst var hösten varmare förra året?
  Ja såna där behöver-listor är nästan nödvändiga om man inte skall spontanshoppa upp sina pengar totalt.. Synd bara att man är så dålig på att skriva dom :p

 • Reply
  Mimmie
  29/08/2007 at 5:54 pm

  skitsnyggt med rött!

 • Reply
  Serena
  29/08/2007 at 5:52 pm

  Söta skor!

 • Reply
  Matilda
  29/08/2007 at 5:45 pm

  Bäst att skriva lista… min dag har varit bra, så jäkla trött bara. skriver teori imorgon, så gissa om jag är lite nervig! Händer det något kul i sthlm? Kram

 • Reply
  sorbonne
  29/08/2007 at 5:33 pm

  Din löfte verkar ju gå bra :) Jag har ett liknande löfte, inte uttalat – men mentalt. Jag köper kläder som jag behöver, klänningar i bra kvalité och sådant jag tror jag uppskattar om ett tag också. Zara och Massimo Dutti passar mig bra och komplement av ännu mer välskräddade plagg fungerar också. Jag har lärt mig efter travar av linnen och t-shirts som knappt används :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.