0
4 In Archive

C’est le…

Pouf!
…blå: Lanvin, brun: Olivia Morris, svart: Valentino.

…puffskor – ett fenomen som både fascinerar, skrämmer och lockar mig på samma gång. Jag älskar tanken – något som får foten att se liten och piffig ut och som rör sig när man går. Lite pinupigt men samtidigt lekfullt, till en, i övrigt, neutral outfit. Som ett enda inslag, en liten uppmärksamhetssökande boll på tårna…

Japp, jag måste hitta ett par 'pouf, poufs' helt enkelt… :P

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Katja
  27/08/2007 at 2:20 pm

  Åh, tingelingskor! :)

 • Reply
  Nathalie
  26/08/2007 at 9:58 pm

  Jag har också tänkt en del på “pouf”skor (eller dekorerade skor som jag kallar dem :P) på senaste tiden.. Tyvärr verkar det vara ganska svårt att hitta sådana i min prisklass.. Mer pouf till folket liksom! ;)

 • Reply
  Sigrid
  26/08/2007 at 7:32 pm

  ph, jag älskar skor med en stor detalj där fram!

 • Reply
  sorbonne
  26/08/2007 at 7:20 pm

  Lanvinskorna är svåra att motstå – otroligt söta !

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.