0
2 In Archive

Den lilla capen

Cape

På senare tid har jag blivit förstjust i det praktiska (?) plagget som inte har någon direkt benämmning jag känner till men jag kan kallar den 'mini-capen'. Tycker själv att det är bekvämt att låta kofta/kappan bara hänga löst på axlarna utan att dra in armarna i ärmarna och det här plagget är ju menat för just det. Spanade bland annat in en svart med luva igår på Indiska idag som jag nog ska köpa och testabära..

Kan det vara en kommande trend? Den har synts på en hel del visningar och eftersom att jag tror på 40-talstrenden (som nog inte kommer att slå igenom förrens nästa höst) så tror jag även på mini-capen :)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Simply me
  24/08/2007 at 3:53 pm

  Supersota! Var kommer de ifran?

 • Reply
  Linda
  24/08/2007 at 8:38 am

  Åh, de där två på bilden var ju hur söta som helst! Var kommer de ifrån?

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.