0
3 In Inspiration

Godmorgon!

Godmorgon!

Att vakna tidigt är som vi alla vet.. mindre kul. Sitter i skrivande stund med en kopp kaffe (som jag just stavade kafé) och en vitaminbrustablett i ett glas vatten och funderar på att ta på mig några vantar. Brukar dock peppa mig på morgonen med sköna tofflor, gott te och kaffe och mysiga, mönstrade kläder. Det gör (av någon konstig anledning) underverk!

Doftljus: Diptyque – vardagslyx lämpar sig bäst när det mest behövs – på morgonen.
Tofflor: Steffe – sköna tofflor is a peace of heaven..
Kimono/rock – Oscar de la Renta – den här! Mer behövs inte! ;)
Kopp: Areaware – förgyllda koppar till kaffet.. är viktigt! :P
Te: Fortnum and Mason – varm dryck är essentiellt för morgonvarelsens överlevnad..

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Johanna
  20/08/2007 at 10:33 am

  Oj och aj…jag blev kär i morgonrocken…

 • Reply
  S.A.N.D.R.A
  20/08/2007 at 7:14 am

  gomorron, sött kollage ! (:

 • Reply
  Elle
  20/08/2007 at 4:37 am

  Godmorgon.
  Va mysiga grejer :) Själv brukar jag peppa mig själv med partymusik.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.