0
3 In Archive

En morgontrend…

Androgynous

Den androgyna trenden är för mig den svåraste i höst (vilket verkligen inte innebär att jag inte gillar den, snarare att jag inte vet riktigt hur jag ska kombinera ihop den). Den passar helt enkelt inte mig, men på rätt person kan resultatet bli så lyckat att den extra ansträngningen är värt det!

Jag tänker mig en maskulin silhuett med feminina skärningar – som bild tre som, vid första anblick, ger upphov till att vara en kostym men vid närmare anblick är väldigt långt ifrån det. Kavajen är t ex alldelles för feminin och byxorna är inte lika formlösa som kostymbyxor…

Jaja, ni förstår – jag säger som 'Elle'; "tricky trend". Kommer ni att satsa på det androgyna?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  JennyH
  20/08/2007 at 5:12 pm

  Njae, inte alla passar i androgynt tycker jag. Har man inte rätt ansikte eller stil så blir det bara konstigt. Har sett tjejer som försöker men de lyckas inte riktigt. Själv passar jag nog inte i androgynt. Har inte rätt ansikte eller kropp =P

 • Reply
  Lisa
  20/08/2007 at 8:28 am

  outfiten i mitten är ju helt klockren! ge mej! :)

 • Reply
  Kristina
  20/08/2007 at 6:32 am

  Nope, det är verkligen inte jag. Skulle inte kunna trivas i den trenden och gör man inte det kan man inte bära upp den.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.