0
3 In about Lolita

Vakna med Lolita…

Vakna med Lolita...

Godmorgon… En bra start på dagen har för min del ingenting med Kellogg's töntiga special K att göra (förlåt men jag avskyr den reklamen, de där flingorna innehåller bara socker). En bra morgon involverar en god kopp kaffe i en fin mugg, en skön och mysig filt och en bra inredningstidning. På mornarna är jag för sömnig för att hantera alla aggressiva intrycken i en modetidning och då är det skönt att få drömma sig bort i en värld där färg och form är de främsta nyckelorden. Vad är en bra start på dagen för er? :)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Alexandra
  13/08/2007 at 7:45 am

  En smoothie på hallon och blåbär :D

 • Reply
  Pling
  12/08/2007 at 10:43 pm

  när jag vaknar efter 12, mackor o juice o sex and the city =P

 • Reply
  Nathalie
  12/08/2007 at 10:34 pm

  En bra start för mig är en ordentlig frukost med nyttig müsli eller havregrynsgröt och en kopp oboy(min största last), en morgonrock och insändrarna i tidningen (älskar att läsa dem!).

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.