0
4 In Inredning

Lolita Living

Living

Kickstartar Lolita Living med min alldelles "egna" soffa.. Läste lite inredningstidningar och kom över 'Lolita-soffan' från märket Domayne – det ironiska är att det är precis en sådan soffa jag vill ha här hemma :) Gillar färre men större möbler i en lägenhet, minimalt med prylar och smarta lösningar och just asymmetriska soffor i allmänhet kan användas på flera olika sätt. Pappa säger att han ska tänka på saken, det ser ljust ut… ;)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Johanna
  18/06/2007 at 10:01 am

  Jag förstår inte .. skall din pappa köpa en soffa till dig? Varför då? Kan du inte köpa en soffa själv?

 • Reply
  Lolita
  17/06/2007 at 4:07 pm

  Åsa: Haha, jaa :)
  Kristina: Vad kul, jag med :D

 • Reply
  Kristina
  17/06/2007 at 3:38 pm

  Å sånt hem vill jag oxå ha:)Precis i min stil:)

 • Reply
  åsa
  17/06/2007 at 1:31 pm

  En sån pappa skulle man ha haft. För att inte tala om soffan…..

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.