0
5 In about Lolita

Fulsnygg vintage

Fulsnyggt

Mina damer och herrar – låt mig presentera det fulsnyggaste plagget i min garderob! Hittade den här jeansjackan längst in bakom en hylla idag och den är så gammal och nostalgisk att den nästan är fin. Man kan lika gärna kalla den vintage då den kommer ifrån H&Ms Rocky (minns ni? :D) och det var mitt allra första, egna, dyra plagg när jag var 12 :P. 399 kr kostade den broderade skönheten som numera inte går ihop med något i min garderob. Men det finns en tid för allt, jag får se den som en utmaning nu när både jeansjackor, vitt och broderat är inne (tänk så trendkänslig man var haha :P).

Nu utmanar jag er – visa skeletten i garderoben! :P

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Lolita
  12/06/2007 at 2:42 pm

  Hihi! :D Det bästa var lätt när vi dansade i tights till Spice girls! :D

 • Reply
  natta
  12/06/2007 at 1:11 pm

  Haha, tror jag faktiskt kommer ihåg när du hade på dig den! ^-^
  Alla mina gamla kläder från den tiden består av randiga regnbågst-shirts och Mickey Mouse tjocktröjor..

 • Reply
  Lolita
  12/06/2007 at 12:32 pm

  Linnea: Haha, fan vad kul! :D
  Louise: Åh ugh! Såna hade alla i mellanstadiet i min skola.. Och Ralph Laurens stickade med den amerikanska flaggan på :P

 • Reply
  Louise
  12/06/2007 at 11:35 am

  Jag ska rota runt på kartongerna på vinden nu. Kanske hittar man både gamla fynd och skelett. Men mina skelett är nog alla dom där mjukiströjorna från Homerun och dkny, prada etc etc med tryck på. Usch och fy! Jag var alldeles för märkes&loggor kåt när jag var 13.

 • Reply
  linnea
  12/06/2007 at 11:21 am

  hahahah jag tror minsann att jag också ägde en sån :D

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.