0
0 In Archive

Det lilla gyllene

Necklace

På senare tid har jag börjat gilla det klassiska, diskreta guld/vitgulds-halsbandet. Det där man alltid bar som barn, som nästan alla har och där varje berlock står för något speciellt. Lite som Carrie-halsbandet fast i mer personlig form. Typiskt att jag känner så nu när just stora kraftiga, smycken är så trendiga (eller "the bold jewelry" som tidningarna kallar det). Fast det hindrar iofs inte mig :) Först ut är mitt korta vitguldshalsband med en enskild diamantberlock (tanken med smyckena är att de ska synas minimalt men om man lägger märke till dem så är de högst fascinerande). Gillar faktiskt alla formerna också – hästskon, hjärtat, skon, trumpeten, nyckeln… Ett favorit halsband helt enkelt! :)


Halsbanden kommer ifrån (vänster): Julie Sandlau, Julie Sandlau, Sparkling Sage.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.