0
0 In Archive

The Emmys

Mischa Barton outshined verkligen Rachel Bilson på Emmy galan. Hennes långa, hudfärgade sjöjungfruklänning från Oscar de la Renta får det att se ut som att tusentals diamanter är fastklistrade på kroppen. Den är fräsch och ungdomlig men ändå elegant.

Mischa Barton at the Emmys in Oscar de la Renta

Rachel Bilson därimot valde helt fel tycker jag. Den här kreationen från Lela Rose liknar mer ett plastfodral än en klänning. Och den passar verkligen inte Rachel. Så oelegant.

Rachel Bilson in Lela Rose

Men sötast av dom alla är nog ändå Margeritha Missoni. Hon är en klassisk skönhet, har avundsvärt snygga kläder och passar i många plagg som få kan komma undan med. Men med tanke på att hon har hela Missonis historia i kollektioner som garderob så är det kanske inte så konstigt att hon alltid lyckas se så välklädd ut. Jag och många andra skulle nog inte tacka nej till att få Missoni plagg gratis i obegränsad upplaga :P

Margherita Missoni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.