0
1 In Archive

Spara eller slösa..?

Save or Spend

En beige kappa med tunt foder och fina knappar passar utmärkt när vädret krånglar (vilket det verkar göra varannan dag), matcha den med en tuffare väska och en söt klänning så är du ready-to-go :)

Spara
Kappa: H&M – användbar och fin kappa i en färg som är ett bra alternativ till svart på våren men som ändå värmer lite när det blåser till eller regnar. Beige passar väldigt bra med vissa toner av hallonrosa så man kan matcha med färgglada skor istället för svart om man känner för det :)
Väska: Topshop – nitar kan vara snyggt i lagom dos men på Giles Deacon för Mulberry blir det overkill med det glansiga lacket till och de gigantiska nitarna som ser ut som ojämna glasunderlägg tycker jag :P

Slösa
Kappa: Marc by Marc Jacobs – ärmarna är visserligen sötare men en beige kappa syns ändå inte så mycket att den måste kosta en förmögenhet.. Knapparna, kragen och färgen är ju nästan identiska :)
Väska: Luella Joni – blev superglad när jag fick min Luella Joni men dessvärre var kvalitén urusel! Använder den fortfarande men alla nitarna kring dragkedjan har lossnat och den rosa insidan i mocka har blivit supersliten – jämför det med Edithen som är som ny.. Varför då lägga 10 000 kr på en väska när man kan lägga ca 800 kr på den om den ändå riskerar att gå sönder? Jag röstar på Topshop (säger jag och svingar min nitfria Joni under axeln :P).

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Sophie
  21/05/2007 at 4:20 am

  Nä, vad tråkigt att Luella’s väskor har så dålig kvalité! Jag hoppas att du har reklamerat din, för så länge sedan var det ju inte som du köpte den om jag inte mins helt fel!
  Mvh Sophie♥
  http://www.sophisticatedsophie.se

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.