0
4 In Archive

Blondelle

Blondelle
fotografi av kutlu och styling av sasa thomann

Mer tidning – anledningen till detta är att jag alltid kommer över så mycket fint i tidningarna (som alla andra då:P) som jag vill dela med mig av.. Den här gången är det modereportaget 'Strong Blonde' i brittiska septembernumret av Elle (med SJP på omslaget) som inspirerar.

Tycker att det är så klockrent med lite halvgotiska kläder och en platinablond modell. I teorin låter det helt fel men resultatet är perfekt! De mörka läpparna, skinnklänningen, silhuetten.. En perfekt sammanfattning av den kommande hösten… Vad tycker ni? :)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  sofia
  19/08/2007 at 8:11 pm

  det är delvis därför som jag håller på att gå tillbaka
  till mitt blonda hår – det är så snyggt till svart och “tufft” (som jag älskar)

 • Reply
  Frida & Fabulous
  19/08/2007 at 7:16 pm

  Riktigt, riktigt snyggt.

 • Reply
  Pernilla
  19/08/2007 at 7:02 pm

  WOW, I like it! :)

 • Reply
  Marie
  19/08/2007 at 6:59 pm

  Lite roligt. Men jag tycker platinablont hår är såå fult. DEt är fruktansvärt. Som en pissblonderat hemmafärgning på någon gammal skruttig städerska. Jag ryser bara vid tanken. Mörkt hår är mycket finare!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.