0
5 In Inspiration

Monday mornings

Monday Morning

Måndagsmornar kan vara tuffa speciellt om vädret inte är på ens sida, det är kallt och veckan är överfull utav jobb. Då är det bra att satsa lite extra på just morgontrivsel och med det menar jag – ett gott te, en mjuk och skön tröja, piffiga tofflor och bra läsning. Gärna inspirerande läsning, typ en hotellbok med underbara bilder så att man kan drömma sig bort lite. Vips så känns morgonen inte lika tung utan mysig och chic.. :) Med risk för att låta som en livstilsscoach: ta vara på tiden genom att göra det bästa av den! :P

Tröja: See by Chloé – jag är egentligen ingen tröjmänniska, lever i mina svarta koftor men den här skulle jag intre tacka nej till! Kolafärgad, söta fickor, välgjord och perfekt för morgonmys.
Tofflor: Miu Miu – nu vet inte jag hur sköna dessa är men tanken är att man inte ska bli kall om fötterna men ändå kunna kolla ner på något fint som glimmar. Eftersom att skor är en så stor glädjekälla i de flestas liv så kan de ju börja med att lysa upp dagen även på morgonen :)
Bok: Taschen, The Hotel Book – de här böckerna är helt underbara! Perfekta som gåvor och magiska att bläddra i på morgonkvisten då utsikten från fönstret är allt annat än grön :)
Te: Fortnum&Mason – detaljer är nyckelordet till en bra start på morgonen! Och det gäller ända ner i teéts plåtburk..
:)

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Matilda
  14/05/2007 at 7:51 pm

  Underbar kofta, underbara skor!!!

 • Reply
  L
  14/05/2007 at 6:49 pm

  underbara skor.

 • Reply
  Mikis
  14/05/2007 at 1:54 pm

  Myyyyyströja! :D

 • Reply
  cassandra
  14/05/2007 at 6:07 am

  det såg mysigt ut, lite spakänsla fick man av stilen :)

 • Reply
  Angelicas Closet
  14/05/2007 at 5:37 am

  Tröjan ser helt underbar skön ut!
  :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.