0
8 In about Lolita

Ny kamera!

Ny kamera

Minns ni att min kamera  (min söta röda kamera, snyft..) gick i backen? Lånade brors kamera i London och har inte kunnat fota några av inköpen eller något…  Nu har mina föräldrar dock bestämt sig för att vi visst behöver en kamera vilket betyder att en ny är på väg med posten idag :D Den förra var så bra att det blir en likadan fast med fler megapixlar – 7,1. Kameran får ett litet tillhörande silverkollage dessutom. Vilket påminner mig om att silvermetallic ju är helrätt i vår. Go Canon!

Kamera: Canon Ixus i7zoom – väntar med spänning! :D
Clutchväska: Prada – den här skulle gärna få tjäna som min kameraväska…
Örhängen: Tiffanys – äsch, jag gillar dem även om de kan uppfattas som tacky ! :P
Hörlurar: Phillips+swarovski – skippa örhängena och kör på blingade öronhålor (?).
Skor: Jimmy Choo – högglänsande silver då det är som bäst.
Foundation: Laura Mercier – den här köpte mamma i helgen och den är super. Lite färgad dessutom vilket betyder att hon blir ensam om den då jag är av det utdöende släktet som gillar att vara blek :P

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Axie
  23/04/2007 at 8:32 pm

  Jag har en sån röd kamera, love it! Synd att din gick sönder, men den silvriga ser riktigt lyxig ut!

 • Reply
  Vanja
  23/04/2007 at 7:45 pm

  tycker att örhängena va söta jag…

 • Reply
  Lisa
  23/04/2007 at 6:19 pm

  Härligt med en ny kamera! För övrigt sjukt snygg Prada-clutch!

 • Reply
  linnea
  23/04/2007 at 5:01 pm

  Vad kul, jag vill också ha en ny kamera… min damp i backen för 3 år sen och jag har inte riktigt orkat köpa en ny, klarar mig med min värdelösa kameramobil men ack va kul de skulle va med en riktig kamera… hoppas då på massa fina bilder av dig då :-)

 • Reply
  Erika
  23/04/2007 at 3:28 pm

  fint kollage!

 • Reply
  Julia
  23/04/2007 at 3:17 pm

  Var får man tag på de ursöta örhängena?

 • Reply
  Danni
  23/04/2007 at 2:09 pm

  Riktigt snyggt kollage och kul med kameran då blir det kanske lite inköpsbilder?? ;)

 • Reply
  Victoria
  23/04/2007 at 12:46 pm

  Jag gillar också att vara blek! herregud, jag trodde bestämt att jag var den enda. Korpsvart hår, blek hy och röda läppar is the shit. ^^ För övrigt tycker jag att Laura Mercier är ett väldigt bra märke!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.