0
44 In about Lolita

In the shopping bag…

In the shopping bag

Idag och på onsdag blir det nog lite shopping.. Måste inhandla lite höstkläder, ett par stövlar om jag hittar några snygga och kanske lite annat onödigt :) Vill helst hitta ett par stövlar men tycker att det är näst intill omöjligt att hitta budgetvarianter av snygga dyra skor. Kläder och kanske väskor – fine, men skorna är sällan lika. Skulle helst vilja ha ett par lätt högklackade Gucciboots som i shoppingpåsen [se, jag har nästan en egen butik hihi :)] men det är ju bara att drömma om. Det är bara det att de liknande ute på stan inte är så lika!

Fast dessa Budget nedan var väl lite lika, de kommer från Topshop. Båda är ungefär lika höga, har en lätt platå framtill och samma rundning. Men där slutar likheterna! Aja får se om jag hittar något..

Förresten vad tycker ni om ni skulle se en tjej i er skola gå omkring i högklackat nästan varje dag? Var ärliga :P Själv tycker jag att det är ganska snyggt om hon kan bära upp det men andra föredrar ju mjukisbyxor i skolan varje dag [min mardröm :P]. Fast ibland är det ju förstås skönt att klä ner sig lite.. :)

in the shopping bag2

You Might Also Like

44 Comments

 • Reply
  Jossan
  20/08/2006 at 8:57 am

  Go for it,det är ursnyggt när någon för en gångsskull klär upp sig i skolan.I våran skolan går väl 2/3 med mjukisbyxor, och det är inte snygga grejor, utan slitna,noppriga och uttänjda kläder. Och stövlarna där uppe är väldigt fina, tycker gucci modellen ser bekväm ut, med lite rejälare klack.Stackars mig som skadade knärt i mars ochy bara får använda skor på marknivå, faan! inga fiina höstskor i vinter alltså…En fråga: hur gjorde du shoppingbagen med skorna i? fortsätt med kollagen,kram

 • Reply
  madde
  19/08/2006 at 8:31 pm

  appropå det där med skorna, jag älskar höga klackar men har opererat min fot två gånger så det funkar inte så bra för mig.. så jag får stå ut med låga skor och titta avundsjukt på dom med höga ;) min kompis är 1.85 och använder aldrig höga klackar för då blir hon över 1.90, tycker du det är långt? säg nej, för jag försöker få henne att använda höga klackar, hon blir sååå snygg!

 • Reply
  Carin
  14/08/2006 at 1:31 pm

  nej det är faktiskt svårt att hitta, jag tycker det är bättre att satsa på ett par lite dyrare klassiska stövlar som håller flera sesonger istället. Angela C hade snygga förr året och jag litar på dem i år mer, därifrån kommer mina.

 • Reply
  lolita
  14/08/2006 at 9:15 am

  Hejsan: Jaa det har du rätt i :)
  Blondii: Kul att du tycker det, för de är ju inte så otillgängliga :)
  Anna: Bra sagt! Om du trivs i mjukisar så syns det ju och ser inte så skabbigt ut, kan ju vara snyggt antar jag.. Sen får man ju välja själv vad man vill ha såklart :)
  Kattis: Hihi =)
  Kattis: Jaa många tycker det idag! :D
  Amelie: Men klumpigt känns snyggt och åh så trendigt.. Det blir liksom skreterarlook.. :)
  Alexandra: Jaa faktiskt.. =)
  Linnea: Jo det håller jag med om :)
  Jennifer: Kolla på.. Topshop, NK skoavdelning, Rizzo.. Sveriges skoutbud är ju sådär men man får gör sitt bästa utav det.. :P
  Victoria: Men det är snyggt men långa tjejer, och långa killar förstås, vilket man skaffar om man är en lång tjej hihi :P
  Elisabeth: Tack! :)
  Linnea: Man lever bara en gång, de som kollar snett, är såå avundsjuka. På de som kollar snett så kan du kolla på vad de har på fötterna, fega små musskor? :P

 • Reply
  lolita
  14/08/2006 at 9:15 am

  Först vill jag bara säga till alla som skäms över att ni är långa och inte vill gå i klackskor att jag själv är 1.75 och i klackar blir jag väl 1.80. Det är inte fult, bara coolt att se en lång tjej i högklackat [tycker jag själv]. Varför annars är modeller så långa? Sen ni som är korta, för er är det ju mer praktiskt och ni kan ha det oftare, men långa kan också gå obemärkta förbi, om man kan gå i det dvs och inte snubblar förbi :P

  Maria: Kul att du tycker det! Själv tycker jag att de är lite plastiga liksom, och klacken smalnar av på slutet.. :)
  Sanna: Jaa eller hur :)
  Lisa: Vet hur det är med arga blickar, arga blickar=avundjuka :P
  Jennifer:Det har du rätt i!
  Michaela: Men om du vill göra det så gör det! Livet är för kort… När man är gammal kommer man bara att ångra alla sakerna man inte gjorde.. :)
  Shopoholychic: Jo det har du rätt i, lite ont gör det, men man vänjer sig och i skolan behöver man inte gå så mycket.. :P
  Danni: Blir du längre än 1.85? För det är inte för långt tycker jag! :)
  Rubia: Varför inte? Att vara längre är inget negativt, det är ståtligt :)
  Sorbonne: Förstår vad du menar =)
  Linda: Vad kul att du tycker det! :)
  Anna: Vilket är supersnyggt! :P
  Jag: Tycker också att det är snyggt med tjejer i högklackat! :)
  Emma: Jaa faktiskt :P
  Fransk Manikyr: Man ska nog inte ta allt ordagrant :P
  Amanda: Hihi =)
  Mimi: Nja rent estetiskt så tycker jag att Gucci var mer fulländade varav Topshops var lite mesiga liksom.. Men resten tycker jag att du har rätt i.. :)
  Erika: Vad gulligt! Tack :D
  Liza: Way to go! :)
  Doh: Men mitt motto är: Man lever bara en gång och man är bara ung en gång, när man är gammal och sjuk så kan man tänka tillbaka på vad modig och snygg man var som ung istället för att oroa sig från femtonårsåldern och uppåt för att skada sig. Så länge man vet vad man håller på med så är det ingen fara med höga klackar, mamma hade det dag ut och dag in i tjugo år och hon har inga fotbesvär. Men om man har svårt att gå och tycker att det är obehagligt så är det klart inte värt det… :)
  Anna: Jaa faktiskt.. :)
  ~~:Kul att du tycker det! :)
  Emilia: Åh tack! :D
  Carolina: Tack snälla du! :D
  Cicci: Nja, tycker inte det men de är inte dåliga inte! =)

 • Reply
  Linnea
  14/08/2006 at 8:17 am

  Det är så svårt att hitta snygga (budget) skor i Sveriges butiker. Mer skobutike till Sverige tack!
  Jag är lite för feg att ha höga klackar i skolan, får för mig att alla kommer att kolla snett på mig. Men det är snyggt och i höst ska jag försöka strunta i vad alla andra tycker

 • Reply
  Elisabeth
  14/08/2006 at 7:56 am

  Du är en jättebra blogare!
  Du borde skriva en 100-lista

 • Reply
  Victoria
  14/08/2006 at 7:38 am

  Varje morgon inför skolan står jag vid spegeln en timme. Jag provar ut kläder och prövar frisyrer som om jag var på väg till något ställe jag aldrig varit förut. Jag klär inte up mig för andra – jag gör det för mig själv. Tidigare har jag alltid gått i högklackat (jag äger nästan bara högklackat) men nu har jag fundert på att tona ned lite, med tanke på att jag är hela 172, och då är det faktiskt inte alls lika kul när man träffar en pojke på föga 171! Men visst är det kul att klä upp sig. :)

 • Reply
  jennifer
  13/08/2006 at 9:24 pm

  vet du var man kan kolla efter stövlar? :) kollade på olika hemsidor men det finns ej nåt som jag gillar.. Gillar stövlar däruppe!:D

 • Reply
  Linnea
  13/08/2006 at 8:10 pm

  högklakat är skit snyggt! :D brukar ha det ibland! mjukisbyxor funkar aldrig utanför hemmet!!!

 • Reply
  ALexandra
  13/08/2006 at 7:20 pm

  Det är klart att det skulle vara annorlunda att se en tjej med högklackat i skolan till vardags, men man vänjer sig väl? Och får man dumma kommentarer så är det bara avundsjuka… (:

 • Reply
  amelie
  13/08/2006 at 7:08 pm

  jag tycker faktiskt att budgetvarianten var snyggare, mindre klumpig. fast man ser att guccibootsen har bättre kvalitet på lädret.

 • Reply
  Kattis
  13/08/2006 at 6:22 pm

  Vilka fina bilder, budgetvarianten var nästan lite finare =)

 • Reply
  Kattis
  13/08/2006 at 5:48 pm

  Vilka fina bilder, budgetvarianten var nästan lite finare =)

 • Reply
  Kattis
  13/08/2006 at 5:46 pm

  Hej! Tack för komplimangen om kollaget!

  Jag tycker det är helt soft om någon alltid har på sig klackar… främst med tanke på att jag är en sådan ;)

 • Reply
  anna
  13/08/2006 at 5:37 pm

  mjukisbyxor är sköna och mina sitter assnyggt över min rumpa så jag använder dom gärna. jag skulle aldrig reagera om jag såg någon komma i mjukisbyxor (det är ju inte en så ovanlig syn precis :P) och jag skulle nog tycka det var coolt om den som nu hade högklackat kunde gå bra i skorna. jag tycker det är kul när folk har på sig det dom känner för :D

 • Reply
  Blondii
  13/08/2006 at 5:21 pm

  Vilka fina bilder du har :D jättefina! Budgetsstövlarna var fkatiskt finare tyckte jag :)

 • Reply
  Hejsan
  13/08/2006 at 5:04 pm

  Gucciskorna var grymt snygga måste jag säga, men faktiskt inget större fel på dem från Topshop heller. Och jag håller absolut med om det där med mjuksbyxor, borde vara straffbart.
  :)

 • Reply
  Cicci
  13/08/2006 at 4:43 pm

  Tycker nästan att TopShop-skorna var finare. Men frågan är ju om de håller måttet i verkligheten…

 • Reply
  Carolina
  13/08/2006 at 4:30 pm

  Oj oj.. hamnade pa din blogg av en slump. gud sa grymt imponerad jag e!. en 16 arig tjej som redan e sa viljestark och fruktansvart driven och duktig, du kommer utan tvekan fa varldens basta jobb och lyckas jattebra! Keep up the good work, ska bli ett noje o fortsatta lasa!!!..

 • Reply
  Emilia
  13/08/2006 at 4:11 pm

  Gu va fina kollage du gör =) skitbra blogg =)

 • Reply
  ~~
  13/08/2006 at 4:09 pm

  budgetstövlarna var ju miljoner gånger snyggare! Sedan håller jag med dig på det där med högklackat i skolan, kan man bära upp det, så är det ok:)

 • Reply
  Anna
  13/08/2006 at 3:52 pm

  Håller med om mjukisbrallorna. Enda gången jag har på mig dem är när jag ska ut på promenad eller powerwalk ;)

  Förresten hade bootsen från Gucci härlig färg, och jag håller med dig – svårt att hitta riktiga “wow”-skor till budgetpris. Ofta är det någon detalj som man inte gillar.

 • Reply
  doh
  13/08/2006 at 3:40 pm

  till er som har högklackat ofta, får ni inte ont i fötterna? och om ni får ont i fötterna varför väljer ni ändå att ha högklackat ofta?

  jag får alltid ont i fötterna av högklackat, plus att jag vet vad högklackat gör med fötterna (jobbat med äldrevård och har sett vad högklackat gör med ens fötter efter ett tag) så även om jag tycker att det är snyggt ser jag egentligen inga fördelar med högklackat. förutom att det är snyggt alltså, nackdelarna är så många fler så jag skippar alltid högklackade skor som vardagsskor :p

 • Reply
  Liza
  13/08/2006 at 2:42 pm

  Jag hade nästan alltid högklackat, är inte upp fostrad med att ha mjukis, så det är min mardröm också :)

 • Reply
  Erika
  13/08/2006 at 2:23 pm

  Ville bara säga tack för att du har förgyllt min dag! Är ensam på jobbet idag med alldeles för lite att göra och så hittade jag din blogg. Har spanat i arkiven en bra stund nu, din blogg är jättebra och väldigt inspirerande. Jag kommer definitivt kika in igen!

 • Reply
  Mimi
  13/08/2006 at 2:21 pm

  Rent estetiskt så var Topshop:arna snyggare, men det är inte riktigt samma känsla som med Gucci..

  Och appropå mjukisar; Jag har haft det en gång, inte för att jag tycker att det ser illa ut (jag har full förståelse för tjejer som vill sova en extra halvtimme), utan därför att jag inte känner mig bekväm i det. Klackar kan man ha precis varenda dag så länge man har bra hållning och bär dem med stolthet.

 • Reply
  Amanda
  13/08/2006 at 2:15 pm

  Vill också shoppa stövlar!

 • Reply
  jennifer
  13/08/2006 at 1:48 pm

  Mmm.. jag tycker synd om er som inte använder högklackad när ni e långa.. Tycker det e supersnyggt när ni e långa o använder högklackad!!:D det måste inte vara jätte högt men lagom typ.. :)

 • Reply
  Fransk Manikyr
  13/08/2006 at 1:41 pm

  våltäkt = våldtäkt*

 • Reply
  Fransk Manikyr
  13/08/2006 at 1:41 pm

  Emma: oj det VÄRSTA du vet… då är alltså mjukisbyxor värre än krig och svält och våltäkt och sånt?

 • Reply
  Emma
  13/08/2006 at 1:38 pm

  Det värsta jag vet är folk med mjukisbyxor i skolan =/ Då är högklackat varje dag mycket bättre. Fast ibland är det ju skönt med lite slappare kläder

 • Reply
  Jag
  13/08/2006 at 12:58 pm

  Håller definitvt med alla! Mjukisbyxor är så himla .. tråkigt. Men det är klart man kan ha dagar då man inte känner för att “klä upp sig”. Men då kan man ju bara ha jeans eller så finns det faktiskt snygga “mjukiskläder”.
  Högklackat i skolan tycker jag är helt okej! Det är skitsnyggt att ha stövlar med klack. Dina stövlar var snygga båda två..
  Ni som tycker att ni är för långa; fattar att ni tycker det är jobbigt att vara längre än alla andra, om man inte gillar att stå ut, men jag tycker att det är så himla snyggt med långa tjejer med högklackat!

 • Reply
  anna
  13/08/2006 at 12:47 pm

  Guccistövlarna var grymt snygga, har ett par likanande men utan platå framtill. Jag skulle gärna vilja gå i högklackat varje dag i skolan det är ju bara det att jag redan är 177.. så jag blir ungefär 2 dm längre än alla andra…

 • Reply
  Linda
  13/08/2006 at 12:38 pm

  Helt klart budget.

 • Reply
  sorbonne
  13/08/2006 at 12:30 pm

  Jag avskyr mjukiskläder i skolan. Det är min mardröm också. Jag köpte en jumpsuit i svart i sweatmaterial som jag tänkte ha med stickade koftor. Materialskillnaden gör att det blir något annat än de eviga mjukisbyxorna folk insisterar att ha på sig.

 • Reply
  Stina
  13/08/2006 at 12:14 pm

  Fina stövlar, jag skulle personligen ha valt ett par med lägre klack. Vill inte vara längre än alla andra. :)

 • Reply
  Danni
  13/08/2006 at 12:00 pm

  Jag avundas folk som kan gå i högklackat i skolan. Själv blir jag aldeles för lång så jag håller mig till platta skor. Men jag håller helt med er bloggare om att mjukisbyxorna borde bannlysas…

 • Reply
  shopoholychic
  13/08/2006 at 11:51 am

  me like luxuryboots! grymt snygga! och jag tycker precis som du… mysbyxor borde bannlysas i skolan! dress upp and go for it! jag skulle lätt gå i högklackat jämt och ständigt om det inte vore så att jag fick så fantastiskt ont i tassarna :)

 • Reply
  Michaela
  13/08/2006 at 11:43 am

  Jag älskar när folk klär upp sig i skolan. Det är något jag själv vill göra. Och mjukisbyxor tar jag endast på mig i EXTREMA nödfall.

 • Reply
  jennifer
  13/08/2006 at 11:33 am

  Budget stövlar e snyggare!:D Mmm.. jag tyckr man kan ha stövlar på sig till skolan..men visst e d också mysig att ha mjukiskläder.. :) man kan väl variera om kläder varje dag! :)

 • Reply
  Lisa
  13/08/2006 at 11:08 am

  Tycker också budgetstövlarna var snyggare.
  Här hemma är det också tråkigt sällan man ser högklackat. Ännu tråkigare blir det när man själv kan bära det, men helst undviker alla arga blickar..

 • Reply
  sanna
  13/08/2006 at 10:44 am

  lyxstövlarna var riktigt snygga! budgetstövlarna var snygga de med. :)

 • Reply
  Maria
  13/08/2006 at 10:29 am

  själv tyckte jag budget-stövlarna var snyggare ;) De såg liksom smidigare ut :P

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.