0
0 In Archive

Lady on sale

Very Ladylike

Som många av er vet så är det rea på net-a-porter och det verkar ju som om hela sortimentet utgår, även saker som bara är några veckor gamla [hon måste väl börja köpa in höstkläderna].. Så därför är här ett litet kollage med saker på rea som en väldigt ladylike tjej kan ha och som visar att man kan vara välklädd och pimpinett även om man inte betalar en förmögenhet för kläderna [okej, alla vet ju att net-a-porters rea är lika dyr som fullt pris i andra butiker :P]. Jag känner mig dock lite elak eftersom att solglasögonen inte är rea.. men de var så underbara att de var tvugna att vara med!

Väska: Marc Jacobs Brigitte – supersöt och användbar liten väska som också är väldigt "doktorsinspirerad". Ett bra köp eftersom att en sån här väska inte blir omodern i första taget.. :)
Kavaj: Marc Jacobs – en söt liten tweedjacka som är avskuren i ärmarna [avskurna kavajer är enormt i höst] med stora bruna knappar och chokladfärgade detaljer på fickorna, hur chic som helst!
Klänning: Viktor & Rolf – min favorit! Så smickrande form och så elegant! Passar både brunetter och blondiner och rödhåriga, och är så feminin och söt. Kan tänka mig att klänningen skulle bli omtyckt av killarna! :)
Solglasögon: Marc Jacobs Rachel – Ja, det är samma som Nicole Richie har setts strosa runt i LA med. Och, ja de är underbara! Men så svåra att få tag på att man får huvudvärk! Precis lagom stor och glammig modell som gör att man bara vill svepa in håret i en pucci scarf och dra på sig dessa :)
Pumps: Bottega Veneta – gillar de här! Visserligen har de ingen chunky klack utan är lite trotsiga med stiletton men hey, stiletton kommer ju tillbaka så småningom. Det fina med skon är att man visar så mycket av foten, något mycket underskattat men väldigt mystiskt, och med rätt pedikyr och nagellack hur snygg som helst!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.