0
9 In Archive

Travel Trés Chic

Travel Trés Chic

Jag vill åka bort! Är redan skoltrött, två dagar efter lovet. Den här outfiten kanske inte är så praktisk, men jag är ingen vidare praktisk tjej :)

Klänning: Moschino – bedårande.
Kappa: Marc Jacobs – väldigt vintage-aktigt, fin A-linjeform och söt krage :)
Paraply: Burberry – såå söt, den ser ut som en liten u-båt och glada paraplyn är den bästa uppmuntringen vid dåligt väder [eller romantiska promenader i regnet]
Resväska: Prada – den får gärna rulla vid min sida när jag boardar :)
Sko: Moschino – så himla söt och lite Carrie-aktig
Väska: Chanel 2,55 – Väskan med stor V, man behöver liksom inte säga mer :D

Dagens i-landsproblem måste vara att gympaskor är så himla fula. Jag behöver ett par till powerwalk på fritiden och jogging på skolgympan, men jag vägrar komma nära dessa hemska, vita, über hightech, rymdvarelseskepp :P För så känns det att leta gympadojor. Jag kan inget om dem men de har tydligen fler funktioner än min dator liksom… Och jag orkar inte be om hjälp i affärerna, känner inte för att stå på Löplabbet på Kungsgatan i tweedkappa, kjol och handväska samt stora vita enorma gympadojor och springa på ett löpande band i skyltfönstret som en galen hamster :P

Och jaja Stella McCartney for Adidas har endel snygga som kostar 500 kr mer än de som är riktigt bra, men låt oss erkänna nu, man betalar för designen och inte kvalitén och komforten. Aja, får väl fortsätta leta men tills dess springer jag i mina osköna superga. :P

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Malin
  26/04/2006 at 6:04 pm

  åh älskar den där lilla chanel väskan!

 • Reply
  Carro
  25/04/2006 at 8:37 pm

  hahaha känner igen det där med gympaskorna! Springer i ett par vita (iofs grymt sköna) skinn loafers från don donna. Man får en del konstiga blickar, men vafan!

 • Reply
  madelen
  21/04/2006 at 3:24 pm

  Oho, väskan var grymt likt en av mina (: Kappan var to die for ..

 • Reply
  Hanna
  21/04/2006 at 7:14 am

  love the dress! ;)

 • Reply
  lolita
  20/04/2006 at 2:19 pm

  Bohemica: Jaa, vill ha! :)
  Frida: Tack :) jag med!
  Hannahsthlm: har oxå ett svart och tråkigt :P
  Janju: håller med dig(:

 • Reply
  Janju
  20/04/2006 at 1:58 pm

  Älskar klänningen! Den är underbar.Och kappan skulle vara jätteskön att ha nu när det är fult väder ute. :)

 • Reply
  hannahsthlm
  20/04/2006 at 10:16 am

  Vill ha Burberry paraplyet NU…mitt svarta är så trååkigt en sån här regnig dag;)!

 • Reply
  Frida
  20/04/2006 at 6:16 am

  Åh så fint kollage! Vill ha allt :)

 • Reply
  Bohemica
  20/04/2006 at 5:50 am

  Åh vilken söt sko! :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.