0
3 In Archive

ny kofta

Höst

Sov hos en vän och kom sen hem. Efter det var jag och mormor ute lite på stan vilket var en dum idé; stan och affärerna var så fullpackade att man inte kom fram någonstans. Sedan träffade jag mitt söta lilla brorsbarn och nu är jag hemma och är så trött att jag knappt orkar skriva :) Men blogga orkar man alltid !

På satn köpte jag en varm, skön och stickad kofta som lite inleder hösten. Väldigt mustiga och höstiga lövfärger. Koftan var från Zara och jag hittade en massa andra saker där som jag ville ha. Sen hittade jag en del andra saker jag ville ha från andra affärer bland andra Åhlens city men i största allmänhet var jag inte alls shoppingsugen. Något är seriöst fel på mig ! :P Det är i alla fall inte likt mig.

På måndag är det klassfoto… Då blir det nog mest svart, den bästa färgen. Vill se slank och elegant ut ju :P Bilden från min kamera fångade inte riktigt upp färgerna på koftan men men:

Höstmys

You Might Also Like

 • Lolita
  18/09/2005 at 11:57 am

  Zara ligger på Hamngatan. Samma gata som NK fast en bit längre ner mot Norrmalmstorg :)

 • majsan
  18/09/2005 at 9:06 am

  Tja! Shit vilken fin kofta..Åh, blev helt avundsjuk, speciellt eftersom Zara inte finns i Göteborg där jag bor. Ska iofs till Sthlm på onsdag..var ligger Zara?

 • Ellie
  18/09/2005 at 9:04 am

  Modeintresserad?
  Söker du en ny rosa glamourblogg?

  Jag snubblade precis in på en blogg som bjöd på allt från glamour, fashion till gossip!
  Måste då tipsa om denna: http://www.fancydesire.webblogg.se
  Ta en sekund och kolla in, du kommer bli nöjd!
  Ellie