0
3 In Archive

Höstmode

Jag har inte riktigt hunnit kolla in alla visningarna än, kan säga att det känns roligare att kolla in vårvisningarna på hösten än höstvisningarna på våren. Men mina favoriter har jag hunnit med och kan i alla fall konstatera några saker som känns ganska heta i höst; Päls, 70-tal och leopardmönstrat. Och massa svart.

Anna Sui ligger fortfarande högt upp på listan över favoriter.
Hon satsar verkligen på löjligt höga midjor, ganska korta skärningar på kjolar och klänningar och strumpbyxor i massor, massa mönster, materialer m.m. Måste erkänna att jag är lite trött på leopard då mina ballerinas och min leoväska användes flitigt i höstas [båda gick sönder] men tills nästa höst så kanske det känns fräscht igen…
Anna SuiAnna Sui

Brian Reyes fortsätter uppåt på listan sedan i höstas. Vacker kollektion helt enkelt [gillar enkelt :)]
Tyckte speciellt om den här klänningen, det kunde varit lite mindre genomskinlig men annars perfekt.
Brian Reyes

Och i vardagslivet fortsätter stressen men den ignoreras… Igår åkte jag skidor i Romme med skolan och idag är jag sjuk och har ont överallt. Men det var kul :)
Inte så mycket kläder har införskaffats, bara lite basplagg, en kort, dubbelknäppt, marinblå seglarkofta och två breda guldarmband till. Något som verkligen behövs är en väska men har inte de 10 000:- som krävs för en paddington och kommer nog inte ha det inom en snar framtid plus att jag vägrar nöja mig med en vanlig.. :P

Har förresten gjort två statements om svenskar, de är extremt rädda för:
Svart
och
Mittbena.

Jag älskar båda om de används på rätt sätt. Kanske borde flytta till Paris ändå? Snälla ta mig bort från Canada Goose-jackor!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Per
  23/12/2007 at 11:15 pm

  Liv, det finns betydligt bättre anledningar till att inte använda päls. Vi människor (en del av oss i alla fall) är riktigt onda mot djuren…

  VARNING FÖR STARKA BILDER!

 • Reply
  mia
  24/09/2006 at 11:28 am

  Liv: Instämmer helt! Använd din päls! Det ska jag göra.

 • Reply
  Liv
  05/08/2006 at 4:07 pm

  Tycker att päls är ursnyggt, men jag vågar kanppt använda min i rädsla att jag ska bli nerslagen! :P vad tror du, kan jag använda den?

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.