0
0 In Archive

Söndagsmorgon

Det blev inga fynd igår, var på påkläderiet, lisa larsson, stockholms stadsmission, myrorna, tjallamalla [som hade 50% på allt i butiken just igår] och massa andra små shoppar som jag inte minns namnet på. Men de bästa sakerna var tagna och jag hittar ändå sällan något. Däremot fikade vi tre gånger, en gång på String, sedan café Sjuttio [sött sjuttiotalsinspirerat café] och till sist konditoriet på bibilioteksgatan åtföljt av Fridays. Det var gott..
Men nu har helgen ändå runnit ifrån en som sand mellan fingrarna och söndagen är lite lagom deppig då man tänker att det är måndag imorgon.

Idag ska jag ut lite på stan, måste införskaffa en rengöringskräm till ansiktet och någon kräm bland annat [Dr. Hauscka är slut] men nu ska jag testa något nytt märke.. får testa hos Lipglossbitch om hon har något tips.. :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.