0
0 In Archive

Kom Vår…

Åh, har shoppat lite idag. Köpte en jättelöjlig sak bara för glamfaktorn på den. En nyckelRing. Man hänger nycklarna i en megastor "diamant" ring… :)

Sen köpte jag en något seriösare klänning. Den där blåblommiga från H&M som finns på hemsidan på vårkläderna. Den är för underbar, blå med lite röda inslag och spetsiga små puffärmar, spets nertill, a-linje formad och väldigt Anna Sui. Den blir lika perfekt till min svarta Stella McCartney kavaj med rosett [hittade inte en enda bild], som till de röda balettskorna jag ska införskaffa i vår.

Pretty Ballerinas

Såg förresten "mitt" jordgubbshalsband från Kenneth Jay Lane på Mischa Barton i nyaste Vecko Revyn. Men jag vet inte om jag vågar lägga ut $110 på ett halsband som håller i en säsong, när det är så mycket annat jag behöver… Tuffa värld. :P

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.