0
1 In Archive

jakten på den perfekta väskan…

Jag har väskproblem. Å ena sidan vill jag ha en ny väska, det var faktiskt ett tag sedan jag köpte en ny. Å ena sidan vill jag ju ha den här:

redpaddingtonchloe

Å andra sidan har jag inte 10.000:- att ge för den. Jag borde kunna tänka mig någon billigare men jag hittar ingen snygg… Tro mig, jag är ingen sådan som måste ha ALLT dyrt, äkta, exklusivt jag älskar faktiskt billiga engångssaker såsom plånböcker, skärp osv.

Men väskor… Det är liksom en annan sak. Det är som en vän som bokstavligt hänger med överallt men som inte ställer samma krav som vänner gör. Den bara finns till hands med allt som du behöver var du än hamnar. Därför känns det liksom som att en väska ska vara omsorgsfullt vald och den ska betyda något. Så, det är lite svårt att köpa en ny liksom…

Jag har idéetorka nu. Vet inte vad som skulle passa till vad jag tänkt ska vara min vinteroutfit /kappan, stövlarna, halsduken, handkskarna/. Den ska vara stor men inte för stor. Det är bara jobbigt. Jag älskar min enorma boho bag från Rizzo i svart kalvskinn som hänger lite påsigt efter men det känns liksom lite jobbigt att man inte kan gå in i en enda affär utan att alla expediterna blir nervösa att man ska stoppa den full med saker. Därför vill jag ha en stor men ändå inte, väska. Typ medelstor med mycket plats, många fickor.

Okej jag vet vad du tänker, Stella från Marc Jacobs… Medelstor, många fickor, perfekt… Tro mig, stella har alltid varit min dröm. Men den kostar också 10.000:-

stellablue

Botkier har ju också medelstora, underbara väskor fulla med fickor, massa fickor faktiskt t.o.m gömda. Men även dom är inte gratis.

botkier

Aja, jag tror att jag ska försöka leta lite efter någon second hand/vintage väska kanske i krokoskinn eller i fusk. Vintage är ändå skönt med tanke på att man blir ensam om sin väska. Och om allt annat sviker så blir det en jäkligt snygg Hermés birkin kopia.

fakebirkin

Älskar förresten Mulberrys Roxanne också men nu ska vi sluta drömma :P

Aja jag fick iaf en massa idéer av att skriva det här.
Så, hur blir era vinterväskor? :)

You Might Also Like

  • sara
    02/09/2005 at 7:58 pm

    Kolla Friis – de har en jättesnygg på sin sida som är rätt lik paddington :) Tyvärr är de ju inte i skinn, men helt okej för en billigare väska