0
In Archive

ljusblåa skinnhandskar

Handskar i ljusblå skinn/mocka med en söt liten vinröd tulpan högst upp och två små blad såg jag på NK igår. Hur söta som helst! De kostade 300:- och var både varma och söta. Och dessutom skulle de passa perfekt till min kappa /se bild längre ner/ eftersom att kappan har ljus, ljusblåa sömmar i precis samma färg som handskarna. De ska jag köpa.

Såg förresten ett par vinter/höst stövlar som jag ska köpa imorgon på Jerns. Svarta i skinn me dragkejda till hälften, de går till knäna och har ingen speciell klack utan är platta. De kostar ca 1200:- så de är inte överdirvet dyra heller men de är helt perfekta. Hade köpt dem för 2500:- även om de kostat det. De är bra eftersom att  man kan ha dem både till jeans, kjol och kappa och de kan se både eleganta och sportiga ut. Stilrent och säkert vinterinköp.

Sedan har jag ju storlek 42 i skor /dagens erkännande/ så jag har inte särskilt lätt för att hitta skor i min storlek… Men jag skyller på att jag är 1.75 lång säger vi. Dessutom är jag inte ensam utan Paris Hilton, Catherine Zeta-Jones och Brooke Shields gör mig också sällskap i stora fötter avdelningen och de är ju gorgeous /dock är det lite lättare för dem som kan skräddarsy Manolos för 100.000:-/. Aja nu ska vi vara positiva! Jag lägger ut en bild imorgon på stövlarna /om jag får dem för mamma/ annars får jag gå i mina svarta Superga resten av vintern.

superga
…eller…
boots are made for walking ;)
…lätt val ;)

You Might Also Like