0
3 In Travel

saturday in london


photos: yelena yemchuck, tuesday weld, james gulliver hancock

idag regnade det här i london. vi promenerade omkring under stora paraplyn, drack kaffe högst upp i bussen och åkte omkring i cirklar, drack eftermiddagsté och åt  mini-smörgåsar och scones på libertys, gick upp och ner i deras knarriga trätrappor, klappade på handgjorda alexander mcqueen-klänningar och köpte kakor på ladurée (fast det var mest för förpackningarnas skull). har fotat lite men måste ladda ner photoshop och beskära bilderna innan jag lägger in dem. nu ligger jag i hotellets kingsize säng och undrar om det kan bli bättre. fast jag undrar också varför hotellet målat väggarna ljusgröna och valt en mörkbrun sängkarm.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Sussi
  01/11/2008 at 8:09 pm

  Trots ljusgröna väggar och regn låter det riktigt mysigt med eftermiddagsté och mini-smörgåsar.

 • Reply
  Clara
  01/11/2008 at 7:24 pm

  det låter helt otroligt underbart. jag vill tillbaka till london!

 • Reply
  Caroline
  01/11/2008 at 7:13 pm

  det hotellet var inte billigt kan jag tro! :o men riktigt fint!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.