0
3 In Archive

Dries

"Dressing up in a modern way" är Dries van Notens beskrivning på höstkollektionen. Mönstrerna har övergått från de jättelika blommorna i våras till mer subtila paisleyvirvlar och färgskalan är aningen mörkare. Men det blir aldrig dystert när Dries designar, oväntade färgkombinationer mixas med plaggkonstellationer och fålllängder som är allt annat än uppenbara. Jag tänker dagisfröken på maskerad.
Och jag gillar det.

I love Dries van Notens a/w-collection. The color-combinations are wonderful and the skirts lenghts combined with the lenghts of the jackets and the layers are almost magically perfect and modern – it’s the golden section collection-wise. yay :)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Lida
  24/07/2008 at 9:08 am

  suersnyggt!

 • Reply
  Anonymous
  24/07/2008 at 12:11 am

  skönt att i höst får vi se lite färg. det behövs.

 • Reply
  Matilda
  23/07/2008 at 3:49 pm

  Mkt är lite för extremt för att vara bärbart en vanlig dag, iallfall enligt mig som gillar det liiiite mer avskalat. Men klänningen på bild 3 är adorable! puss söt!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.