0
0 In Konst

What to do when your stuck

Keri Smith, som jag skrivit en del om på den senaste tiden, har en annan brilliant idé.. Hon har skapat små "What to do when your stuck cards" och tanken är att man ska använda de små meddelandena (eller riktlinjerna) när man sysslar med kreativa projekt. Vilka som helst! Vad meddelandet betyder är helt upp till en själv. Likaså användningen. Tänkte lägga in lite meddelanden ibland – typ dagar när man känner sig lite stuck. Måndagar exempelvis :)

Lovely Keri Smith has come up with the brilliant idea of "What to do when you’re stuck" cards. They are basically little guidelines for anybody leading a creative project of any kind. The card meaning is completely up to your interpretation. I thought that I would post some of the guidlines – say days for example when you feel a little extra stuck. Like on Mondays.. :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.