0
2 In Archive

Think Slytherin

Slytherin

Ormskinn har synts på en hel del vårvisningar. Trots att materialet känns otroligt o-politiskt korrekt, lätt provocerande med sina porriga antydningar och trots att det tendenserar mot smaklöshet så är jag otroligt fascinerad av det. Sent skulle jag tacka nej till McQueens lila prinsesslika klänning i det stygga tyget till exempel…

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  LisaMarie
  23/02/2008 at 11:01 am

  O-politiskt korrekt behöver det väl inte vara? Det finns ju fejk liksom, och second hand. Däremot kan jag hålla med dig om att det drar mot smaklöshet ibland, men dom porriga antydningarna känner jag faktiskt inte av :p

  Har själv tre väskor med ormskinn (vill egentligen inte bära äkta skinn men dessa är från mammas garderob respektive second hand-fynd) som jag trivs väldigt bra med.. Jag tycker att det är snyggt och klassiskt, speciellt med svart ormskinn, till en i övrigt enkel klädsel :)

  Däremot gillar jag faktiskt inte den rosa klänningen ovan, den ger mig smaklösa vibbar av white trash och den del av legally blondes stil som jag verkligen inte gillar :p

 • Reply
  HELENASCITY
  23/02/2008 at 10:53 am

  snyggt!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.