0
0 In Archive

“They’re the most exciting thing since Warhol.”

Rodnik

Designerduon Richard Ascott och Philip Colbert må avsakna all slags formell designutbildning (som style själva uttrycker det) men det hindrar dem inte från att bli hyllade av modestjärnorna. André Leon Talley (redaktören på Vogue vars namn är laddat med nästan lika mycket symbolik som Anna Wintour) ska ha jämfört kollektionen med Warhol och blivit så förtjust att han tagit med de både modeskaparna till Proenza Shoulers höstkollektion efter visningen. När det inte fanns tillräckligt med plats för de tre front row så beslutade sig André helt enkelt för att göra designerduon sällskap ståendes bland de bakre åskådarna. Ett sällsynt modestöd om man säger så…

Och för att dra någon slags slutsats av händelsen – förmodligen lär vi få se en hel del av Rodnik framöver. Om inte annat så i Vogue. Vilket ju verkligen inte är fy skam för ett nystartat modehus med höga ambitioner ;)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.