0
1 In Mode

Halston?

Halston
Studio 54, Warhol, Jagger, glamour, guldlamé, lurex, silkesjersey, guldsandaletter..


Det råder minst sagt stora förväntningar på Marco Zanini som imorgon visar en ny kollektion för huset Halston under New York Fashion Week. Att uppdatera Halston till något tilltalande och modernt har visat sig vara svårare en man trott vid tidigare försök, då många designers har misslyckats med uppdraget.
Det ska bli spännande att se om Marco Zanini lyckas väcka liv i Halston-andan. Kanske blir det skillnad nu när Rachel Zoe är anlitad som rådgivare och förväntas marknadsföra kläderna genom sina Hollywood-kontakter?
Net-a-porter tror i alla fall på en Halston-feber och kommer att ha plagg från kollektionen till försäljning inom 24 timmar efter visningen, enligt egen utsago från ägaren Natalie Massenet: "för att inte de billiga kedjorna ska hinna kopiera"

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Julia
    04/02/2008 at 10:52 am

    spännande! :)

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.