0
4 In Archive

More Couture

Jean Paul Gaultier

Valentinos Couture-show (som är designers sista någonsin innan han slutar på modehuset) var en sjusidig besvikelse. Blå bakgrund, neonbelysning och hudfärgade plagg.
Jean Paul Gaultiers kollektion å andra sidan (se bilderna ovan) var riktigt fantasifull och inspirerande. Och nej – då menar jag inte att kläderna är användbara, jag menar att de är vackra och sagolika – som konst.. :)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Malin
  24/01/2008 at 7:04 pm

  Hon till höger såg nästan ut som lilla sjöjungfrun fast på land

 • Reply
  Stilist
  24/01/2008 at 3:30 pm

  Den svarta var underbar

 • Reply
  Katja
  24/01/2008 at 2:37 pm

  Nej, använda dem kan man nog inte men åh, vad jag vill se ut som en sjöjungfru nu.

 • Reply
  LisaMarie
  24/01/2008 at 8:06 am

  Ush, alltid tråkigt med besvikelser, men Gaultiers kreationer ovan var riktigt vackra och sagolika, precis som du sa :) Jag blir så inspirerad att jag nog måste kolla in fler bilder.. Bilden till höger ser iaf ut som en sjöjungfru, och sjöjungfrur har jag alltid älskat, jag tjatade hur länge som helst på min mamma när jag var liten att hon skulle sy såna kläder åt mig :p

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.