0
0 In Archive

Valentino ad

Valentino ad

I vår/sommar-kampanjen 2008 har modehuset Valentino verkligen valt att sätta accessoarerna i fokus. Modellernas ansikten är på alla bilderna dolda av väskor, sjalar eller skor. Vissa menar att modehuset vill visa att det inte alls krävs ett vackert ansikte för att sälja en snygg väska medan andra påstår att modehusen vill undvika att modellernas namn blir större varumärken än modehusen själva….

Jag känner mig delad – visserligen tycker jag att accessoarkampanjerna på senare säsonger flippat ut något – väskorna och skorna är inte i fokus överhuvudtaget. Men å andra sidan – om det inte behövs ett vackert ansikte så kan man ju undra varför de valt bland andra Anja Rubik och Raquel Zimmerman till sin "modellösa" kampanj.

Vad tror ni? :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.