0
4 In about Lolita

F is for…

Frihet

…frihet! Shit vad det är underbart att bara vara. Läsa kaffe, bläddra i konst- och modeböcker, läsa tidningar man inte förstår enbart för inspirationskicken, inte ha något annat inplanerat förutom att prata i telefon med fina människor, fika på kvällen och gå och köpa fler tidningar på eftermiddagarna med glittrande, utvilade ögon…

Det här inlägget ska jag lätt se tillbaka på nästa termin när jag sitter någon slaskig tisdagskväll med svart kaffe, skuggor på fel sida av ögonen, travar av skolböcker vid min sida (och matteboken ligger lite lutad så att den är extra påtaglig) och noll tid över till något annat. Haha, jag tycker synd om mig själv redan innan skolan börjat – den är bra…

Vad gör ni? Stressa ej, mina vänner..
Och nej, det är inte någon frälst galning som gästbloggar.. ;)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  anna
  27/12/2007 at 7:32 pm

  grym bild :)

 • Reply
  malin
  27/12/2007 at 6:54 pm

  Härlig bild!

 • Reply
  Julia
  27/12/2007 at 3:31 pm

  Mm… älska jullov! :D
  Ska nog ta en till kopp kaffe, lite knäck, höja musiken ett snäpp och lägga mig och läsa lite… :)

 • Reply
  Dashy
  27/12/2007 at 3:27 pm

  Haha, du har så rätt så. Man får njuta nu medans man kan :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.