0
2 In Mode

100 år

Harpers Bazaar

Harpers Bazaar fyller 140 år – grattis till en utav mina favorittidningar! :D Att driva en tidning under en så lång period är helt fantastiskt – kultförklarade House&Garden lägger tex ner sin tidning helt och hållet…

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  LisaMarie
  08/11/2007 at 11:36 am

  Oj, den tidningen har jag faktiskt inte ens läst :p Och inte lär jag läsa den heller, inte inom den närmaste tiden iaf. Har nämligen köpförbud på bland annat tidningar. Dock kan jag meddela att jag ser din blogg som ett mkt bra substitut, den innehåller de mesta jag vill läsa i en tidningen :)

 • Reply
  Anonymous
  08/11/2007 at 7:18 am

  trist med house and garden. grattis till dig som driver en av mina favvobloggar höhö :=)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.