0
8 In about Lolita

Berlockfeber?

Shopping

Ett fjärde berlockarmband kan läggas till i min samling (nämnde jag att jag är svag för berlocker? :P). Har nu två i guld, ett från Thomas Sabo och det här från Victoria and Albert museum. Efter Couture-utställningen hittade jag dessa avtagbara berlocker i en glasmonter (det fanns en hel del skor att välja mellan) och blev helt kär. Så välgjorda med perfekt tyngd… Dessutom kan jag sätta på dem på Thomas Sabo-armbandet också… Spana in både utställningen och museishopen om du har vägarna förbi V&A. :)

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Lolita
  04/11/2007 at 11:25 am

  Nina: Jag har inte sett att det finns i guldmetall, tror inte det, men kolla deras hemsida..:)

 • Reply
  Tina
  04/11/2007 at 8:19 am

  Sommaren 2005 åkte jag till USA tillsammans med min syster, det var första gången jag rest någonstans “ensam” (dvs. utan mamma eller pappa). Den sommaren var självklart helt oförglömlig och för att spara alla minnen på en plats köpte jag berlocker och gjorde ett eget berlockarmband av små symboler som syftade till olika fina minnen jag samlat på mig under resans gång. Sådant är jättefint tycker jag, alla minnen runt min arm. Jag köpte dessutom alla berlocker och pysslade ihop armbandet under resans gång. Hade jag tagit med mig bitarna hem hade risken nog varit stor att jag aldrig tagit mig i kragen och lagt ihop det. Ditt armband är jättefint!

 • Reply
  Nina
  03/11/2007 at 8:07 pm

  Finns Thomas Sabo-armbandet även i guld? Vet du på ett ungefär vad det kostar isf? :)

 • Reply
  DONNASANDRA
  03/11/2007 at 3:03 pm

  Mycket söta! Gillar berlocker och berlockarmband

 • Reply
  Hanna
  03/11/2007 at 2:47 pm

  Men gud vad fina! Hade suttit finfint pa mitt pilgrimarmband.

 • Reply
  klara
  03/11/2007 at 2:41 pm

  nej men gud va söta!

 • Reply
  N
  03/11/2007 at 1:27 pm

  Hur lägger man in videor från youtube?

 • Reply
  Pernilla
  03/11/2007 at 1:16 pm

  ÅH, vad fint det var :) Jag är också en sucker för berlockarmband. Har också ett från Thomas Sabo. Där har jag en sko som dinglar :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.