0
6 In Inspiration

Something borrowed

Something blue

Trött på det sedvanliga bröllopet med vit klänning och skärrosa accenter? Gör något excentriskt och satsa på favoritfärgen. Är det blått? Tja, då har du slagit två flugor i en smäll – både integrerat älsklingsfärgen på ett subtilt (eller inte :P) sätt och uppfyllt den klassiska bröllopsramsan.. ;)

Bil: 1958 Mercedes-Benz 220 SE Cabriolet – den ultimata morgongåvan?
Resväska: Lana Marks – till bröllopsresan!
Ring: Fred Leighton – vågar man verkligen integrera färg i något som ska hålla för evigt? Och om man inte vågar – är det för att man tvekar på att det ska hålla för evigt? :P
Blombukett: Chestnuts NYC – den futuristiska bruden kör på kleinblått ;)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Rouaa
  02/10/2007 at 2:27 pm

  självklart vågar man ha färg i något som ska hålla för evigt :)

 • Reply
  Ebba
  30/09/2007 at 2:45 pm

  Bilen <3333 Underbart kollage!

 • Reply
  Kajsa
  30/09/2007 at 1:42 pm

  Om jag någonsin gifter mig vill jag att mitt bröllop går i vitt, guld och turkos!

 • Reply
  Luise
  30/09/2007 at 1:26 pm

  skitsnyggt!!

 • Reply
  cattis!
  29/09/2007 at 10:45 pm

  älska resväskan! fett cool :) Du, en fråga bara. Den länken du har på sidan från bloggtoppen.se (så att det kommer upp en liten bild) vart ska jag klistra in min kod? (jag är medlem där redan) Jag fattar inte sånt här. SKulle vara superglad om jag fick hjälp!

 • Reply
  Rana
  29/09/2007 at 7:24 pm

  åh gud jag har världens fetisch för gamla bilar. dreggel dreggel.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.