0
7 In about Lolita

And the winner is…

Cookies winner

Johanna! Den här kommentaren är både välformulerad, genomtänkt och rörande, blev faktiskt tårögd när jag läste den och jag är inte särskilt känslig i vanliga fall… Tusen tack! Maila namn och adress så skickar jag ditt paket imorgon :)

Och imorgon presenteras även de som vunnit tröstpriserna!

Johannas kommentar:
Det här är första gången jag någonsin skriver en kommentar i någons blogg, trots ett idogt läsande då jag har ett kontorsjobb och sitter framför datorn hela dagarna, men jag tycker att din är något alldeles extra så …here we go.

1.
Jag älskar din mammas illustrationer! Lika mycket som jag älskar dina kollage, i princip. Mer konstnärligt tack, det är det som skiljer dig från alla trista modebloggar.
2.Denna fråga är omöjlig att besvara då jag tycker att du enbart har klockrena kategorier. Några favoriter är dock "inredning" (även här något som skiljer dig ifrån de andra!), "about Lolita" då det alltid faller sig intressant att läsa om författaren i fråga, utan att nödvändigtvis blotta hela privatlivet, samt "modehistoria" då det är något jag tycker är otroligt intressant. Det är trots allt historian som är grunden i hur vi klär oss/lever idag.
3. Jag är inte speciellt trendriktig och jag följer inte modet, av den enkla anledningen att det inte är "jag". Jag klär mig väldigt preppy, klassiskt och tidlöst och avskyr allt vad just hypertrendigt heter – men är trots det pinsamt intresserad av mode. Jag talar emot mig själv i detta men jag finner det helt enkelt otroligt intressant och roligt, så jag har i princip stenkoll på allting men lever inte som jag lär, så att säga. Här kommer din blogg in bilden: din är inte som alla andra modebloggar (som jag sa tidigare) som hypar samma plagg som tusen andra (minst!) redan hypat, bara för att man ska när man är "trendig modebloggerska". Du däremot, du hittar egna plagg, stilar och möbler (bara en sådan sak, möbler!) som går efter din egen smak och ditt eget tycke, inte för att någon annan skrivit om det. Du har även en mer klassisk touch än de andra, du verkar ha en mer sofistikerad och sund syn på modet och du verkar framförallt vara otroligt konstnärlig och kreativ. Det märks i färgkonstellationerna du använder dig av i de olika outfits du lägger ihop, i kollagen och ja, bara sättet du skriver på. Jag är lite av en språkfascist vilket gör att jag retar mig otroligt mycket på hur folk skriver, modebloggare har en tendens att skriva så man blir generad ända ut i fingerspetsarna, men du skriver faktiskt bra. Sedan verkar du ha en intressant och färgstark familj vilket bara gör dig mer läsvärd.
Så, det är anledningen till att jag läser din blogg. Tack för att du tillför lite kvalité och nytänkande i en värld som svämmar över av copycats och wannabes.
MVH
Johanna L

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Susanne
  18/09/2007 at 7:56 pm

  Jag håller med Johanna (vinnaren av din tävling) om att Din blogg är av allra högsta kvalitet. Jag tycker att Du är oerhört begåvad speciellt med tanke på att Du “bara” är 17 år. Jag kommenterar aldrig bloggar men har länge velat framföra min beundran för det Du gör på Lolita. Liksom Johanna tycker jag att din mammas illustrationer är underbara och jag skulle mycket gärna vilja ha en illustration inramad hemma hos mig : ) !
  Jag är hoppas att Du fortsätter att blogga och det ska bli spännande att se vad Du kommer att göra i framtiden när Du är färdig i skolan. Fortsätt att vara kreativ och blanda gärna mode, inredning, konst och konsthantverk. Lycka till i framtiden.
  Bästa hälsningar / Susanne B

 • Reply
  Johanna
  18/09/2007 at 7:41 pm

  Hahah jag fick exakt samma tanke för en sekund, men insåg strax att min kommentar låg i lä jämfört med den här ändå (;

 • Reply
  amanda
  18/09/2007 at 5:37 pm

  Jag håller verkligen med den här tjejen, tack för at du finns lolita. TACK:)Du gör min dag bättre

 • Reply
  Johanna
  18/09/2007 at 4:23 pm

  Fan jag trodde för en sekund attt det var jag som vunnit men denna kommentaren var iför sig minst 100 hästlängder bättre

 • Reply
  Johanna
  18/09/2007 at 1:58 pm

  Måste hålla med om ditt språk! Det är så sorligt att läsa bloggar där författaren skriver “typ”, “liksom” osv i varje mening. Du utmärker dig verkligen från mängden med din blogg för man ser framimot att läsa den :)

 • Reply
  Tobias
  18/09/2007 at 7:32 am

  Va söt bild! :)

 • Reply
  Jennifer
  18/09/2007 at 5:05 am

  Sug åt dig Lolita =)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.