0
13 In about Lolita

Ett kort utvecklingssamtal

Random thoughts

Många av er vill se mer personligt/om mig här på bloggen och då får vi ta och ordna det helt enkelt. I någon roligare utformning också, så att det inte bara blir en massa dagens outfit och dagens köp.

Sen vill vissa att jag svarar på fler kommentarer.. Jag håller helt med er men känner att tiden inte räcker till – läser alla kommentarerna och tänker på det ni säger men att sedan skriva ner det också är en helt annan sak. Därför tycker jag att ni ska maila istället när ni verkligen undrar över något :)

Brukar själv (när jag sitter vid datorn) antingen kolla vad ni skriver om i era bloggar, kolla in mina favoritsidor, göra skolarbeten, pyssla ihop saker till bloggen och så vidare, och prioriterar att göra ett till inlägg framför att lägga ner motsvarande 15-20 min på att kommentera. Eller vad tror ni?

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Ingela
  15/09/2007 at 3:26 pm

  jag håller med den anonyma skribenten ovan – en av grejerna som gör bloggen så skön är just det att det INTE finns en massa utvikning i den. Dagens outfit, javisst, är ju ofta inspirerande. Men jag tycker inte att du måste visa upp nåt sånt heller.

 • Reply
  Linda
  15/09/2007 at 10:06 am

  Vilken fin bild! Första gången jag kikade in här, gillar din bligg!

 • Reply
  Danni
  15/09/2007 at 9:28 am

  Ser fram emot att läsa en massa spännande och personliga inlägg i framtiden ;)

 • Reply
  Jenny
  15/09/2007 at 8:40 am

  Underbar bild! Var hittar du dem alla? Jätte bra blogg också :)

 • Reply
  Jenny - Blue Dreams Bloggen
  15/09/2007 at 8:39 am

  vacker bild!

 • Reply
  sorbonne
  15/09/2007 at 8:15 am

  Jag tycker du gör helt rätt i att prioritera inlägg – de är ju så otroligt inspirerande !

 • Reply
  Kommentar
  15/09/2007 at 1:38 am

  Jag håller inte med övriga! Hela bloggen är ju Du eftersom det är Du som sköter den helt och hållet, och Du som person lyser ju igenom innehållet… Bloggen är superbra som den är! Snälla snälla snälla inga utförliga beskrivningar om vad som åts till frukost etc. Som du säger, dagens outfit och dagens köp är inte jättekul i längden. Jag tycker att du har en perfekt avvägning av intressant och spännande material och personen Katarina. Dessutom, varför ändra ett vinnande koncept? Gör bloggen som du vill ha den, så att det känns bra för dig. Då hittar fler läsare hit. Stå på dig! Vi som läser den redan är ju i stort sett beroende? Blev lite långt men ville bara säga det. Fantastisk blogg! Stor kram

 • Reply
  cattis!
  14/09/2007 at 9:47 pm

  jepps. absolut. Klart det är kul om du svarar på kommentarerna men är det något viktigt kan man ju alltid maila.

 • Reply
  Matilda
  14/09/2007 at 9:28 pm

  gillar din blogg så jäkla mycket för att det är så mycket färg och ja, fint & flickigt helt enkelt. Förstör inte det iaf…

 • Reply
  cecilia
  14/09/2007 at 8:48 pm

  hur gammal är du? :)

 • Reply
  Stina
  14/09/2007 at 8:46 pm

  Det är jättekul att få kommentarer men håller med om att det är tidskrävande att svara på alla!

 • Reply
  Dashy
  14/09/2007 at 8:30 pm

  Jag har full förståelse för att du inte alltid har tid och ork att svara på alla kommentarer även om jag också skulle tycka att det var trevligt med lite svar på frågor och dylikt då och då. Kanske skulle du kunna skriva ett “svar på tal”inlägg ibland istället där du kan svara på dem frågor som ställs ofta och som du känner för att svara på.

 • Reply
  Jennie
  14/09/2007 at 8:10 pm

  vilken lovely bild!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.