0
1 In Mode-events

Nygårdsanna s/s-08

Nygårdsanna

Var: Berns, Berzelii Park.

Vad: Lantlig romantik fast med olika dimensioner bakom sig – så skulle jag beskriva visningen. Modellerna bar masker som var allt annat än sockersöta men kläderna var svepande och vackra i tunn bomull och i bleka färger. Även fast Nygårdsanna inte är min stil så fick jag lust att bege mig till butiken på Mäster Samuelsgatan och leta fram guldkorn såsom kjolar med pärlemoknappar och romantiska blusar.

Vem:
Träffade otroligt trevliga Sorbonne som idag beger sig till Paris (lyckos!). Efter visningen blev det en blåsig promenad med vackra Kajsa som öppnade visningen och som berättade lite om sin New York-resa. Castings låter läskigt.. Och att besöka Vogue är inte dåligt! ;)

Övrigt: Jag är så kär i "ortoped-dojorna" som ingick i stylingen. Snyggast var det när gult blandades med olika nyanser av grått. Kajsa sa att det var sköna dessutom.. Kanske ska man? Eller nja.. Halva södra kommer att springa runt i dem :P

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sandra
    16/08/2007 at 10:45 am

    Snygg t-shirt med döskalle på!!

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.