0
53 In Inspiration

Postcard from NY

Postcard from New York

Det här vykortet kommer ifrån New York. Ganska likt Paris men med en lite tuffare och mindre romantisk touch. I NY dominerar färgen svart (till skillnad från i LA till exempel där det är ljusare pasteller som gäller) och trendskiftningarna går fort så det gäller att alltid vara redo. Men med en cool klänning, ett par höga it-skor och en almanacka så hinner man både vara snygg och planera in alla konstgallerier, designerfester och vintagebutiker att besöka. Pack well… ;)

Klänning: Dolce&Gabbana – i NY är den lilla svarta lite mer än bara en mörk jerseyklänning, den har en helt egen karaktär. Just den här sitter hypersnyggt på och är väldigt New York – kaxigt trotsig men classy tillbakadragen.
Plånbok: Ordning&Reda – nätplånböcker is the shit. Älskar min eftersom att den håller hela väskinnehållet organiserat. Jag kan fylla den med miniprylar utan att bli stressad över en senare städning av väskan – istället ser jag allt direkt och kan ta ut det på en gång (slipper leta efter allt senare). Net is soo the new leather ;)
Skor: Marni – ett par av säsongens it-skor (som för övrigt har utbytt it-väskan – därav den relativt okända väskan) med en trendigt monokrom färgskala och en klack som endast matchar nagellacket i sann NY-anda.
Mobil: LG – mobilen är ett givet måste och gärna är den ruskigt snygg som den här…
Nyckelring: Ordning&Reda – ett svart hjärta sitter på nycklarna vilket kan vara symboliskt (långsökt) och tala om att personen bor själv.. ;)
Väska: T. Anthony – ingen Edithväska här inte. It-väskor är so last season, nu kombineras resväskan och tote:en tillsammans. Den perfekta oversize-väskan med andra ord :P
Nagellack: M.A.C – allt förutom naglarna går i en sober och modern färgskala men nagellacket lyser självsäkert i rött.
Almanacka: Ordning&Reda – en snygg (svart förstås :P) almanacka håller reda på visningarna du inte får missa, personerna du måste träffa och butikerna du ska besöka ;)

Related posts:

You Might Also Like

53 Comments

 • Reply
  Anonymous
  25/06/2007 at 2:21 pm

  aaaaaaaa

 • Reply
  Anonymous
  25/06/2007 at 2:20 pm

  aaaaaaaaa

 • Reply
  Anonymous
  25/06/2007 at 2:20 pm

  aaaaa

 • 1 2

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.