0
102 In Inspiration

Dressed after weather

Color after weather

Jag är en sån som klär mig efter vädret. Är det soligt och fint så är det mönster, svepande långklänningar i sköna färger och fruktiga nyanser som gäller. Är det regnigt eller grått så är outfiten svart ;) Kan bero på att det är så praktiskt med svart – en snygg klänning och heltäckande strumpbyxor går ihop med vad som helst. Ljusbeige t ex :)

Klänning: Moschino – cool klänning med annorlunda krage som ändå lyckas vara klassisk trots de futuristiska inslagen :)
Jacka: Etro – söt, boxformad jacka med fina och välgjorda detaljer. Gillar den smyckade kragen (beige och vitt går väl ihop!) och fickorna. Att knapparna är neutrala är också snyggt då all fokus hamnar på kragen :)
Clutch: Marc Jacobs – i dåligt väder är det enklare att klä up sig och komma iväg med det tycker jag :P De gnistrande stenarna gottgör det mindre gnistrande vädret på något sätt. Och till svart kan man alltid lat-matcha två färger (t ex väska/jacka eller skor/väska).

You Might Also Like

102 Comments

 • Reply
  Lolita
  24/06/2007 at 8:11 pm

  Tack hörni! :D
  Nathalie: Naw, tack! Vi får se.. :)
  Mathilda: Hihi :D
  Anna: Tack :D

 • Reply
  madde
  23/06/2007 at 10:17 pm

  NÅGON SOM HAR ETT PAR WAYFARER-KOPIOR FRÅN BUTTRICKS ATT SÄLJA? kontakta mig isåfall på maddo_heart@hotmail.com

 • 1 2 3

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.