0
8 In Inspiration

Det bästa med lovmornar…

Morning inspiration

Det bästa med sommarlovet är att hur mycket man än har inplanerat på dagen (roliga eller tråkiga händelser) så har man en massa slötid på morgonen. Tid för sig själv. Med risk för at låta gammal men – det är något att ta vara på! ;)

Själv brukar jag föredra att vakna, ta lite kaffe och frukost och kolla på visningar i några minuter. Väldigt inspirerande. Speciellt Carolina Herrera.. Älskar håruppsättningarna, färgerna, klänningarna och mönstrena på vårkollektionen. Och så är det så mycket roligare att kolla på bilder där modellerna har på sig kläderna och faktiskt gör något (ler eller pratar) istället för när de går surt på podiet…

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Danni
  14/06/2007 at 4:00 pm

  Det låter otroligt härligt.. själv har jag dock inte lov än så det blir stressmorgnar för min del ;)

 • Reply
  Johanna
  14/06/2007 at 3:40 pm

  Jag gillar modellernas håruppsättningar!

 • Reply
  Liza
  14/06/2007 at 3:05 pm

  vilka härliga bilder! långa klänningar är verkligen snyggt! Kram! (kika gärna förbi min min modeblogg:))

 • Reply
  Madde
  14/06/2007 at 2:20 pm

  Håller helt med dig om “morgon-slö-tid”. ;) Och min “morgon-slö-tid” ska invigas imorgon eftersom mitt sommarlov börjar då!! :D

 • Reply
  Annie - PD
  14/06/2007 at 11:51 am

  Du har så rätt, jag kan sakna den där tiden då ingenting fanns inplanerat. Nu får jag liksom planera in tid för fritid… Helt galet. Bra att du njuter :)

 • Reply
  Sanna
  14/06/2007 at 10:39 am

  Ja gillar också att det finns så mycket ledig tid under sommaren! Att bara få slippa all stress är ju helt underbart! Snygg din blogg har blivit förresten, var ett tag sen jag var här inne.. Vad heter
  texten du har i inläggen förresten? Riktigt snyggt! Ha det bra =)

 • Reply
  Felicia
  14/06/2007 at 9:12 am

  Älskar bollar eller knutar.Har alltid håret i boll,nu en slarvig för att få undan morgonrufset:P
  Jag måste bara säga att jag ölskar din blogg.Den är helt klart med på min top 5.Blandningen är jättebra,mode,vad du vill ha och fina bilder.Super!

 • Reply
  Sandra
  14/06/2007 at 9:10 am

  Håller med att sådana bilder är roligare :-)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.