0
3 In about Lolita

Saturday Night Fever

Illis
Mamma, lär mig rita som du!


Nej, nu ska jag ta en promenad i vårsolen tillsammans med min söte brorson. Vi är ganska likt klädda också; jag har på mig helsvart (ingen Barbie-match här inte) och han har på sig svarta skor, svarta slimfit-jeans och hängslen ovanför en ljusblå tröja. Show me a cooler 2-year-old than him.. :P

Andra bloggar om: , ,

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  tillvaron
  12/05/2007 at 5:44 pm

  Om min mamma, eller jag själv för den delen, varit en bråkdel så bra på att rita hade mina väggar varit fulla av tavlor med så fina illustrationer!

 • Reply
  Tonii
  12/05/2007 at 5:14 pm

  Din mamma ritar verkligen super fint! Din brorson verkar ha samma mode- och stilkänsla som du! :)

 • Reply
  linnea
  12/05/2007 at 5:05 pm

  Men hörru, mer bilder på dig!!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.