0
17 In Lolita Magazine

Lolita Magazine May

Lolita Magazine

Nyaste numret av Lolita Magazine är ute och som ni säkert ser så har det hänt en hel del nytt här på bloggen. Efter två och ett halvt år kändes tiden rätt att ändra lite och förnya och här är resultatet :) Vad tycker ni, är det något som ni vill att jag ska lägga till (en kategori eller ett inlägg) eller är det något som skulle kunna vara snyggare layoutmässigt? Litar på ert omdöme! :)

Maj kommer att handla om den kommande sommaren och hur man kan uppdatera sin look med enkla medel så att man känner sig sommarfräsch. Som vanligt blir det också inspiration, personliga inlägg och en massa outfitstips. I maj ska jag även lägga ner mer tid på bloggen nu när den är ny och nästa månad är det sommarlov och ni äldre läsare vet vad det innebär; ett megalyft på bloggen med dubbelt så många inlägg och inspiration (det är något med sommaren…). Hoppas att vi ses! :)
Underskrift

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply
  amanda
  19/09/2007 at 2:40 pm

  jag bara älsakr den här bilden! Vart fick du den ifrån , och alla andra bilder också för den delen. Snälla svara!!!

 • Reply
  Hanna
  08/05/2007 at 8:45 am

  så sött omslag! :)

 • Reply
  Sandra
  01/05/2007 at 9:02 pm

  Internet Explorer 7 använder jag…

 • Reply
  Lolita
  01/05/2007 at 8:46 pm

  Matilda: Tack! :D
  Sandra: Skumt! Vilken webbläsare använder du?
  Danni: Tack!
  Linnea & Ellen: Vad kul att ni tycker det! :D
  Beth: Jag med! :)
  Patricia: Naw! Kul :D
  Marie: Åh vad kul! Vad glad jag blir! :D Jag håller med om kategorin, den är superskum, jag har försökt ta bort den men det går inte… Ska försöka igen… Kramar!
  Maja: Åh tack :D
  Patricia: Den finns inte att köpa utan jag gör framsidan själv i photoshop och det som står på omslaget är det som kommer upp på bloggen sen. Men smickrande att du tror att det är en riktig tidning, det är ju det som är meningen ? en tidning i bloggformat liksom :)
  Matilda: Kanske men lite förändring känns bra :)
  Åsa: Åh, vad gulligt! Tack!!
  Cecilia: Gud vad jag håller med dig! :)

 • Reply
  Cecilia
  01/05/2007 at 6:49 pm

  Det låter bra det :) Jag tycker sommaren är en så inspirerande tid, det är då jag orkar ta tag i alla projekt som jag drömt om hela vinterhalvåret. Säkert så med bloggen också, ser fram emot det :)

 • Reply
  åsa
  01/05/2007 at 5:27 pm

  Härligt härligt!! Med mera lolita alltså!
  Jag är och har alltid varit stum av beundran över vilken naturbegåvning du är när det gäller att matcha färg och form, göra snygga collage och snygg layout så några tips om hur det kan bli bättre har jag inte. Du gör det så otroligt bra och jag hoppas att du blir rikligt belönad för din talang, åtminstone i framtiden.

 • Reply
  Matilda
  01/05/2007 at 4:41 pm

  Det blev jätte bra, fast jag tycker att det är bättre att ha menyn på vänstersidan :)

 • Reply
  Patricia
  01/05/2007 at 3:08 pm

  Vart kan man köpa tidningen? Det skulle vara kul att läsa den.

 • Reply
  Maja
  01/05/2007 at 2:35 pm

  Jättesnygg ny layout! Älskar dina inspirerande inlägg, du är så noga med allting så det är jättekul att titta på det! :)

 • Reply
  Marie
  01/05/2007 at 2:11 pm

  Åh, vad roligt! Verkligen fin din blogg har blivit :) Jag blev jätteglad, rosa är en så fin färg. Allt känns jättefräscht och somrigt. Cool rubrik, men samtidigt söt. Och din lilla underskrift här på inlägget, så himla gulligt! Åh, jag kan inte beskriva tillräckligt vad lycklig jag blev nu. Lolita, min favoritblogg… Bara en sak, det finns en kategori; Allmänt, som du aldrig har skrivit något inlägg i. Kanske du kan ta bort den kategorin? Bara ett förslag ;) Massor av kramar, Hallonpure.

 • Reply
  Patricia
  01/05/2007 at 1:37 pm

  Helt perfekt! Verkligen jättefint :D

 • Reply
  Beth
  01/05/2007 at 1:34 pm

  Åh, fint ! Ser fram emot Maj både utanför bloggvärlden och här på din blogg (…och många anadra bloggar också såklart)

 • Reply
  Ellen
  01/05/2007 at 1:26 pm

  Jag tycker det vart jätte snyggt !

 • Reply
  Linnea
  01/05/2007 at 1:04 pm

  Sidan blev finfin :)

 • Reply
  Danni
  01/05/2007 at 10:57 am

  Riktigt snygg design du har fixat här på bloggen :)

 • Reply
  Sandra
  01/05/2007 at 10:56 am

  I min webbläsare syns inte hela headern. Det måste vara större mellanrum (padding eller margin)mellan den och själva bloggen. Annars gillar jag det mycket :-)

 • Reply
  Matilda
  01/05/2007 at 10:46 am

  ja hjälp, sommarlov nästa måndad. How weird is that?! nya layouten är fin fin :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.