0
41 In about Lolita

Ahh, ny dator!!

Ny dator !!

Igår blev jag en stolt ägare till världens finaste (och förhoppningsvis bästa;) laptop! Skrev ju om det igår och när jag kom hem (kl 23.30 efter att ha sett en fem timmar lååång Norénpjäs) så låg den där på mitt skrivbord, helvit med silvrig Vaio logga. Som en Apple fast PC – kan det bli bättre? Snart kommer det första inlägget från den, när allt är på plats med internetuppkopplingen, photoshop, mapparna osv. Förmodligen ikväll… :D

Kan ju påpeka att det inte är ett impulsköp vilket man kanske kan tro… Har önskat mig en i ett år (sen min förra födelsedag) och nu är den min tidiga födelsedagspresent.

Men åh, jag är helnöjd! Den har ett superbra grafikkort, massa plats, en snabb processor (killar får ej dömma mina teknikkunskaper nu eftersom jag till hälften inte har någon aning om vad jag pratar om :P). Det innebär bland annat att jag kommer att kunna installera nyaste Photoshop och kunna kolla på Sex and the City överallt!

Nu fattas bara en datorväska… (om jag hade varit en kille hade inte det här varit någon speciell investering men vi tjejer vet vad detta innebär.. ;). Jakten på den perfekta datorväskan kan börja! Någon som har något tips?

You Might Also Like

41 Comments

 • Reply
  Josefin
  18/03/2008 at 7:54 pm

  Finfina datorfodral/väskor finns i märket Walk on Water http://www.walkonwater.se/

 • Reply
  Cecilia Blomqvist
  06/12/2007 at 10:52 pm

  Hejsan!
  Håller med urläcker dator. Om det är dags att snart kika på ny datorväska så besök gärna min webbutik
  Style4iT.com. Vi har shopen full av läckert designade datorväskor för tjejer. Välkommen!
  :o)

 • Reply
  Lolita
  04/07/2007 at 8:42 am

  Claes: Jag är jäättenöjd! Den passar utmärkt till det jag gör – photoshop, titta på film och skriva.. Modellen heter PCG-7N1M och kostar ca 10 000 kr. Minns inte riktigt vart jag köpte den, har för mig att jag kollade på internet! Har inte haft några problem sedan den köptes och har inte startat om den en enda gång pga att den hängt sig eller något sånt. Dessutom går det supersnabbt! :)

 • Reply
  Claes
  03/07/2007 at 6:03 pm

  Hej
  Såg din ursnygga dator, är du nöjd med den?
  Vad är det för modell på din Vaio?
  Vad kostar den och var har du köpt den?
  Snygg och rolig blogg också :-)

 • Reply
  Anonymous
  25/03/2007 at 2:16 pm

  vadå precis som apple, det är en stor skillnad på mac och pc eftersom pc suger och det gör inte mac

 • Reply
  Eleanore
  22/03/2007 at 4:30 pm

  Jag köper mina datorväskor från http://www.crumpler.de . Alla de väskorna har “uttagbara” småfodral till lappysarna, så man kan stoppa i dem i småfodralen och ha dem i en vanlig väska också när laptopväskan i sig inte matchar. Gillar crumplerväskorna för att det inte syns vad man har i dem, men tycker att de flesta är lite för “sportväska” för min stil, så jag använder rätt ofta bara casen i en oversizeväska (har iofs en betydligt mindre laptop än dig, så det är enklare att slänga runt den i andra väskor, men det bör ju gå med din också om väskorna är nog stora. :D).
  Lycka till med jakten!

 • Reply
  elin
  10/03/2007 at 11:41 am

  vad heter modellen? :)

 • Reply
  Mjuk
  08/03/2007 at 6:56 pm

  Om du kikar in på bloggen min, så har jag lite tips på superchica datorväskor!!!

 • Reply
  Anonymous
  08/03/2007 at 5:03 pm

  Kolla in datorväskor på http://www.applestore.se De brukar ha en del fina inne!

 • Reply
  Felicia
  08/03/2007 at 10:18 am

  Jag vill också ha en egen dator!

 • Reply
  anki
  08/03/2007 at 12:19 am

  jag ska ockå köpa en sån :P

 • Reply
  Britta
  08/03/2007 at 12:09 am

  Snygg laptop!

 • Reply
  Beatrice
  07/03/2007 at 9:22 pm

  JAG ÄR SÅ AVUNDSJUK!

 • Reply
  Paulina
  07/03/2007 at 8:31 pm

  Hot!

 • Reply
  Tina
  07/03/2007 at 8:27 pm

  Okej, jo jag har ju sett den två gånger! Hahha! Men jag gillar den verkligen, tycker att Katarina Ewerlöf är superduktig, som vanligt! Men man kan ju inte alltid tycka lika… Jag som bara vill se den igen och igen – tycker faktiskt att allting är väldigt bra helt enkelt, texten, skådespelarna, ja ALLT! Skulle t.o.m. kunna tänka mig att den var längre, men sådan är jag, lite galen när det gäller teater! :-) Okej, jo jag undrade bara ifall de fick blommor och så, eftersom jag verkligen tycker att de förtjänar det – speciellt Katarina!

 • Reply
  Elina
  07/03/2007 at 7:56 pm

  Apples är snyggare, och billigare ;) Men vaio är ok för att vara pc.

  Däremot är det ett helvete att hitta en väska. Fodral finns det ganska många av, men jag föredrar helst en snygg väska. Har letat utan resultat i flera månader…

 • Reply
  Sandra
  07/03/2007 at 7:46 pm

  Wedins har en skitfin datorväska i guld :D Ser ut som en stor kuvertväska och kostar inte många kronor :D

 • Reply
  Alicia
  07/03/2007 at 6:54 pm

  Den där datorn var skitsnygg!

 • Reply
  Danni
  07/03/2007 at 6:20 pm

  Den ser jättetjusig ut! A friend of mine har en likadan fast blå och den är riktigt grym den med! Men går inte nya fina datorn ned i finfina Edithen??

 • Reply
  matilda
  07/03/2007 at 6:18 pm

  åh en bärbar dator!!! det vill jag oxå ha :)

 • Reply
  Lolita
  07/03/2007 at 5:46 pm

  Malin: Tack för ett jättebra tips! :)
  Sandra: Jaa, tack :D
  Tina: Jaa den såg jag! Skådespelarinsatserna var jättebra och texten fantastiskt men annars tycker jag att pjäsen var alldelles för lång och seg, tempoväxlingarna stämde inte så bra och handlingen var inte så jättespännande att följa. Lärorikt, ja, men inte spännande. Den handlar om en disfunktionell familj med en alkoholmissbrukande pappa, psykiskt sjuk son och en syfilissjuk mamma och sen kan man ju tänka sig hur det kan gå… det behövdes inte 5 timmar.. Skådespelarna fick inga blommor men det berodde nog på att det bara var en ströföreställning och inte premiären eller mot slutet? :) Däremot rekommenderar jag verklikligen Djungelboken som spelas på Stadsteatern och nästan är slutsåld för hela våren. En söt och lättsam musikal med charmigt skådespeleri som bjuder på många skratt :)
  Mirnesa: Oki, tack för tipset!
  Sophie: Haha, jag lovar att vi kommer att köpa likadana och sen tipsa varandra! ;) Kommer du på tjejkvällen hos Shecity förresten? :)
  Åsa: Tack för jättebra tips, jag ska absolut leta i Ebbas blogg :)
  Mjuk: Jaa! Väntar med spänning :D
  Sandra: Så kommer nog jag också vara hehe :)
  Sanna: Hihi :D
  Emmam: Det rockar :D
  Martina: Vi får hålla tummarna!
  Sanna: Hihi, vad kul.. Jag får återkomma och berätta om den är bra eller inte :)
  Lejla: Love it! :D
  Anonym: Naaw :D Tekniska prylar is the shit!
  Lisa: Ska kolla in, tack för tipset!! :D
  Sanna: Naaw tack!! :D
  Menar att man kan kolla på dvd och film på datorn men menade inte i Photoshop utan i andra program. Photoshop är jag glad för därför att.. Well, det är photoshop. Lite konstigt formulerat av mig antar jag! :)

 • Reply
  Sanna
  07/03/2007 at 5:36 pm

  Heja va kul din blogg är :)
  Jag fullkomligt älskar den!

  Men Photoshop för att kolla Sex and the City? Nu är du väl ute och cycklar? Eller vad det där med datorkunskap?

  :)

 • Reply
  Lisa
  07/03/2007 at 5:07 pm

  Ooh, den ser underbar ut, härligt med något bärbart! Hmm, hade inte Wedins en clutch-liknande? Nu när det ska vara clutch till allt! :P

 • Reply
  Linnea
  07/03/2007 at 4:49 pm

  Jag är ingen tekniknörd, men wow, vilken skapelse! Vita datorer are the shit!

 • Reply
  Anonymous
  07/03/2007 at 4:40 pm

  Åh nu vill jag också ha en egen ju! Fin den va :D
  Tekniska saker ÄR kul :)/A

 • Reply
  lejla
  07/03/2007 at 4:14 pm

  Den var skiit snygg!

 • Reply
  Sanna
  07/03/2007 at 3:30 pm

  Åh gud så snygg den är! Jag vill också ha en sådan nu bara för det ;P

 • Reply
  Martina
  07/03/2007 at 3:26 pm

  wow, looking good!;)Hoppas den är lika bra som den är snygg!

 • Reply
  Emmam
  07/03/2007 at 3:15 pm

  Gud va skönt! Fick också en bärbar av mina parents precis efter sommaren och I love it!! Så skönt att kunna vara oberoende av att sitta på samma ställe hela tiden!

 • Reply
  Julia
  07/03/2007 at 3:07 pm

  Hej Lolita! Av alla dina fina kollage att döma, antar jag att du använder dig av Photoshop. Jag undrar bara hur man får tag på det. Ska man beställa på nätet? Köper man på cd i butik? Kostar det att ladda hem? Är det engångssumma eller månadsavbetalning? Kostar det över huvudtaget? Jag skulle bli jätte glad om du berättade det för mig. Kram.

 • Reply
  Sanna
  07/03/2007 at 2:36 pm

  En Sony Vaio står högt upp på min önskelista också… Jag skulle gärna stoppa ner den i en svart Mulberry Barnaby… Inte helt fel. Grattis!

 • Reply
  Sandra
  07/03/2007 at 2:11 pm

  Jag har fortfarande inte skaffat en datorväska till min.. jag är så himla lat :P Men njut nu av den nya datan!!

 • Reply
  Sofie
  07/03/2007 at 1:44 pm

  Åh så fin den är! Vart köpte ni den? Helt underbar…haha, kan inte sluta beundra den, vill själv ha en nämligen =)

 • Reply
  Mjuk
  07/03/2007 at 1:15 pm

  Jag har ett hett tips på jättesöta dataväskor.. Återkommer dock, har glömt vad märket heter..

 • Reply
  åsa
  07/03/2007 at 12:07 pm

  Tjallamalla har en fin och enkel från Sandqvist för 599 kr(http://shoppa.tjallamalla.com/ klicka in på accessoarer så hittar du den och du som bor i Stockholm kan ju säkert gå dit och kolla irl ochså!)
  Annars bloggade Ebba von Sydow om en dator väska för några veckor sedan, jag kolade lite snabbt i hennes blogg men hittade tyvärr ej inlägget.
  Lycka till!

 • Reply
  Sophie
  07/03/2007 at 12:05 pm

  Men å vilken trevlig liten överraskning! Förstår ditt nyfunna problem och jag säger lycka till! För jag har då inte hittat någon, trots mycket letande! Antingen är det för tråkiga och bara skriker datorväska eller så är de så där tötigt rosa och girle girle om du vet vad jag menar. Men skrik till om du ser något snyggt, tor att vi är många medsystrar som skulle behöva något snyggt att förvara våra älsklingar i!:)

  Mvh Sophie♥
  http://www.sophisticatedsophie.se

 • Reply
  Mirnesa
  07/03/2007 at 11:42 am

  På wedins finns det stilrena och superbilliga kuvertväskor till laptops :)

 • Reply
  Tina
  07/03/2007 at 11:28 am

  Du såg “Natten är dagens mor / Kaos är granne med gud” eller hur?? Vad tyckte du om den???

  PS. Fick skådespelarna några blommor?? Och var det mycket applåder? (hahha- lite konstiga frågor kanske, men jag är nyfiken…)

 • Reply
  Sandra
  07/03/2007 at 11:14 am

  Alltid kul med ny dator! Hoppas du blir nöjd!

 • Reply
  Malin
  07/03/2007 at 10:43 am

  Det som jag ska tipsa om är visserligen ingen väska utan mer som ett laptop-fodral, men de är grymt snygga. Kolla in ordning & reda, säger jag bara! (www.ordning-reda.com)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.