0
15 In about Lolita

Lolita love Sosta

Lolita love Sosta

Äntligen hemma från en låång dag.. Nu på kvällen var det obligatoriskt teaterbesök med klassen på schemat och pjäsen  var inget i min smak. Mer om den behöver man inte säga, när jag ser någon bra så får ni en liten recension samt vart den spelas [höhö, är inte så bra kritiker kanske.. :P].

Dagens tips är definitivt att ta en cappuccino eller latte [fast maten och bakelserna är också super] på italienska fiket Sosta Bar som bland annat finns i C/o Stockholm på Götgatan [därav att jag nämner stället, passerar varje dag efter skolan och pengarna flyger åt det hållet kan man säga haha :)]. Min bortförklaring är att jag känner mig kallad till kafét med den trevliga personalen som bara efter några gånger vet vad man köper och det underbara kaffet. I klass med Starbucks fast mer välgjort. Och en sån här bra recension är inte lätt att få! Så fashionistor pallra er dit om ni är trötta på seven elevens vattniga maskinlatte, för ynka 20 kr har du stans bästa kaffe i handen medan du scannar hyllorna på C/o :)

[Lite personlig hyllning til Sosta i och med att ni t o m får se min handstil, hihi! Dagens outfit är så last season, nu är det din handstil som är i fokus! :P].

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply
  Mjuk
  30/08/2006 at 5:38 pm

  Låter superhärligt, måste verkligen prova!!! By the way, jag har två påsar starbucks-kaffe hemma, men jag måste säga att om man vill lyxa på hemmafronten så finns det få kaffekoppar som går upp emot Bönor och Blads Vaniljkaffe, med varm skummad mjölk (med lattevisp). Det godaste jag har druckit! Finns i Ringen och V-malmsgallerian. Ett litet tips bara ;-)

 • Reply
  Danni
  30/08/2006 at 5:21 pm

  ÅÅh, nu blev jag riktigt kaffesugen!
  Söt handstil du har btw :)

 • Reply
  emma
  30/08/2006 at 4:49 pm

  åh, vad gott det låter!

 • Reply
  sorbonne
  30/08/2006 at 4:33 pm

  Oh, såå härligt! Ska fika där när jag har fixat mitt hår på Toni&Guy.

 • Reply
  Anonymous
  30/08/2006 at 2:07 pm

  Hej, jag undrar om det finns någon mail att kontakta dig på? /Martina

 • Reply
  irmeli
  30/08/2006 at 12:53 pm

  måste gå och sätta på kaffebryggaren

 • Reply
  Alexandra
  30/08/2006 at 10:11 am

  Vilken härlig blogg du har!

 • Reply
  Therese
  30/08/2006 at 8:55 am

  nej jag vill se dagens outfit =)

 • Reply
  Camilla
  30/08/2006 at 8:46 am

  Det finns ett litet smultronställe i Gbg där man kan köpa kaffe för en tia – jättegott! Folk parkerar sig utanför på trottoaren med sina kaffekoppar, bara för att det är så billigt och smakar så bra. Ska kolla in ditt tips om jag någonsin kommer iväg till Sthlm… :)

 • Reply
  cassandra
  30/08/2006 at 8:27 am

  Det känns verkligen fräsht, hela Caféet tycker jag!

 • Reply
  Erika
  30/08/2006 at 7:58 am

  C/O är ju en självklarhet när man besöker sthlm så då får jag ta och testa kaffet nästa gång. Bra tips!

 • Reply
  Kerstin
  30/08/2006 at 7:26 am

  Jag älskar Sosta – de gör sååå bra kaffe!!!

 • Reply
  shopoholychic
  29/08/2006 at 9:15 pm

  mm… nu blev jag ju sugen på kaffe! gaah. en fråga helt off topic bara… hur får du till det där “sicksack”-saxmönstret i dina photoshop-collage? passar t.ex. till när man vill visa tygprover. hjälp!

 • Reply
  Camilla
  29/08/2006 at 8:47 pm

  Tack för tipset, ska absolut kika in. För det är inte lätt att hitta ställen med gott kaffe m.m. och Trevlig personal!

 • Reply
  sheida
  29/08/2006 at 8:41 pm

  låter bra! har kikat på stället, men aldrig beställt. kanske ska göra det? :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.