0
4 In Archive

What to Wear?

What to Wear?

Mode inkluderar väl män också? Kanske inte i samma utsträckning som kvinnor men det finns fortfrande. Blev överraskad när jag såg Michael Kors visning som var blandad av män och kvinnor som var modeller och kläderna var ju supersnygga! :) Det som är lite orättvist med killvisningarna är att alla kläderna är hur lätta som helst att hitta budget till skillnad från tjejkläderna.. Så killar, ut och leta :)

Man 1
Lackskor: Michael Kors – lack är inte bara inne för kvinnor i höst, utan även för män.. Underskatta inte hur snyggt det kan vara :)
Randig kofta: Michael Kors – den randiga koftan är lite av mitt favoritplagg för killar. Den kan vara uppklädd som på bilden men ger ändå en "Seth Cohen-feeling". Och förresten, vem har sagt att koftor är för tjejer?
"Finbyxor" med ränder: Michael Kors – såna här byxor är så klassiska att de alltid funkar, bara de är i rätt storlek och sitter snyggt, alltså inte pappas gamla.. :P
Skjorta under koftan: Michael Kors – en skjorta under koftan kan vara ett snyggt ensemble, men helst ska inte skjortan vara vit, hellre lite off-white eller med något mönster. Annars ser det för Fraiser ut :P
Bordeaux-färgad slips: Michael Kors – så snyggt och i den här outfiten ser man verkligen att slips passar till en vardagsstil också :)

Man 2
Lackskor: Michael Kors – än en gång, lackskor är snygg, även boots bara de inte har nitar eller något :P
Randig Polo: Michael Kors – randigt är också snyggt iform av en tröja eller polo. Det är snyggt under kappan och du slipper använda halsduk.
Beige byxor: Michael Kors – ännu en klassiker som jeansen har bytt ut. Tråkigt med tanke på att dessa byxor i rätt matchning är så mycket finare och faktiskt intressantare tycker jag :)
Svart kappa med luva: Michael Kors – på en killkappa är oftast detaljerna lite grovare, knapparna lite större, ingen krage och fickorna är mer gömda. En luva till kan vara snyggt men kan också bli misslyckat och få en att se ut som en hob.. Fast här funkade det ju!
Skinnskärp: Michael Kors – skinnskärpet fulländar looken och knyter ihop lackskorna med kappan och tröjan på något sätt. Plus att det är snyggt! Men undvik skärp med stora bucklor och sånt efterson att det tar uppmärksamheten från outfitens enkelhet.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Carin
  09/07/2006 at 3:31 pm

  görsnygga outfits, görsnygga modeller också för den delen ;) kul med nån som skriver lite om kill-mode, fint collage också!

 • Reply
  lolita
  08/07/2006 at 4:58 pm

  Sorbonne: Jaa, bara tjejer förstår det :P Håller med hihi :)
  M: Smart! :)

 • Reply
  M
  08/07/2006 at 2:31 pm

  Det är så killar ska se ut, riktigt snyggt :) Jag hittade en randig kofta på H&M:s herravdelning, som jag tänker köpa till mig själv. Blir snyggt med lite oversize till hösten med stuprör och stövlar :)

 • Reply
  sorbonne
  08/07/2006 at 11:08 am

  Killar har inte förstått att Seth är den ultimata stilikonen, men Michael Kors visning visar verkligen att det är så det ska vara. Kille 2 är dessutom grymt snygg (jag kunde inte låta bli att bli aldelles girlie :)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.