0
3 In Archive

His Shoe and a Heel

His Shoe and a Heel

Dags att bläddra sida i trendboken. Den här gången går det mot mörkare tider, nämligen hösten. En ganska klar trend som har synts på många visningar är den något viktorianska klackskon, som är moderniserad med ett maskulint utseende. Att det är en trend är väl för tidigt för att förutspå, men många av modehusen verkar iaf vara måna om att visa den. Man kan säga att den är "hans sko fast med en klack", om ni tänker er dessa utan klack så syns de maskulina influenserna tydligt.

Jag tror att trenden kan vara en sorts motpol till det feminina modet, men också en följd på "shirtdressing"-trenden och "kostymen för kvinnor"-trenden. Jag själv vet inte om jag gillar just den här stilen, är väldigt feminin och gillar allt kvinnligt, men vem vet, kanske gillar jag det i höst..

svart sko i vänster hörn: Giambattista Valli
svart sko i höger hörn: Bruno Frisoni
ormskinnsko högst i höger hörn: Calvin Klein

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  lolita
  11/06/2006 at 10:09 pm

  cherry: oki coolt :)
  you know..: tack! :D Jag tror att sånna flats finns på Rizzo faktiskt :)

 • Reply
  you know you love me
  11/06/2006 at 9:48 am

  Vilka underbara Kollage du gör!

  Vill ha sånna där mansskor, fast flats!

 • Reply
  cherry
  10/06/2006 at 11:21 pm

  Din Sko har två otroligt fina modeller av denna sko! En i skinn/mocka med en enorm klack, och en helt i skinn med lite lägre klack. Den lägre är att rekommendera ifall man inte vill få onda fötter. Grymt snygga och helt klart värt priset, 300 spänn tror jag dom ligger på.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.