0
In Archive

äntligen fredag

Såå skönt :)
På söndag åker jag på klassresa och kommer hem på torsdag så då blir det tyvärr inget bloggande på ett tag.

Köpte förresten nya Cosmo idag med Scarlett på framsidan. Jätte läckra färger, jag älskar kombinationen mörk plommonlila och rött. Däremot gillar jag inte Scarlett särskilt mycket… Den var helt okej dock. Lite tråkigt med makeup sidorna eftersom att det ändå inte går att göra så som modellerna ser ut på bilderna. Alla har ju olika hudnyanser och ansiktsdrag och sminket är ju inte exakt som det på bilden utan lågprisvarianter som Cosmo hittat. Men modesidorna var väldigt snygga.

Tänkte förresten köpa ett par mjukisar eftersom att man inte kan ha så mycket mer annat när man är fast mitt ute i skogen i fyra dagar /utan dusch toalett och annat, usch../ men det blir nog kul ändå. Jag hittade ett par snygga på H&M så jag köper nog dem imorgon.

Vill förresten pröva SJP:s nya parfym. Hoppas den kommer ut snart :)

sarahjessicaparker

You Might Also Like