0
In Archive

frågor och svar

Blev precis utfrågat lite av "frågan" och tänkte att jag lika gärna kan svara lite på frågorna, det verkar kul :)

1. hur många jeans/toppar/skor har du?
Jag är absolut ingen "jeanstjej" utan har oftast klänning eller kjol. Så jag har ca 3 par jeans, runt 10 kjolar och toppar har jag förlorat räkningen på ;) och kanske 6 par skor varav jag använder 2 par ofta :)

2. hur många kläder/skor/accessoarer köper du i veckan?
Jag gillar att ha en bas i garderoben och sedan bygga utifrån den. Så det blir inte så mycket nya kläder men kanske ett till två nya plagg i veckan. Accessoarer också, men jag gillar att blanda både äkta och bijouteri. Bijouteri får jag aldrig nog av eftersom att man kan köpa det billigt och det som är moderiktigt just då och sedan när man tröttnar kan man slänga dem. De äkta smyckena är tidlösa så de använder jag alltid oavsett säsong.

3. hur många väskor har du?
Oj, jag vet inte riktigt, jag har alldelles för många väskor och en massa av dom använder jag typ aldrig… Men kanske 20 st?

4.. och hur många av dom är märkesväskor?
5 st

5. hur mycket pengar lägger du ut på modefronten i månaden?
Oj, det vet jag inte… Jag försöker att inte låtsas om det :P

6. Vad är din favoritaccessoar?
En liten diamantblomma i vittguld som hänger på en kort kedja i vitt guld. Den passar till allt och kan se både vardaglig och exklusivt uppklädd ut.

7. Beskriv din stil med tre ord?
Stilren, elegant, kvinnlig.

8. hur många solglasögon äger du?
Ett par stora Chanel som jag älskar och tänker använda tills de går sönder.

9. Vilken stilikon klär du dig efter om du har någon?
Min mamma är ju designer och hon klär sig otroligt fint. Så henne får jag oerhört mycket inspiration av. Och sedan gillar jag mera modehus än stilikoner…

10. Vilken är din favoritdesigner?
Narciso Rodriquez

11. Vilket är ditt favoritplagg just nu?
En svart DvF look-a-like wrapdress med vita kanter. Oerhört kvinnlig och lättburen.

12. Vad är nästa köp?
Ska nog köpa en midjekort, kortärmad, ljusbeige kofta med broderier från Zara. Hur söt som helst.

13. Shoppar du second hand ibland?
Jag gillar second hand men har aldrig tid att pallra mig ner till söder och kolla. Men annars älskar jag Lisa Larson på Bondegatan. Det blir definitvit mer av det i framtiden!

14. vilken är din favoritaffär?
I Stockholm är inte utbudet så stort så det blir väl Zara… Bra kvalitet till bra pris, högmoderna kopior från modehusen och nya saker två ggr i veckan, alltså inte samma massproduktion som till exempel H&M.

15. är din garderob fullsmockad?
Ja, kläderna hänger ut :P Men jag ska ta och rensa… Gillar mer när man har få, riktigt bra plagg som är lättkombinerade, moderna och som jag gillar. Då är jag även försiktigare med tvättningen och sånt ;)

16. Vad för plagg/accessoar köper du hellst? Väskor/skor/jeans/toppar?
Väskor, den ultimata njutningen. Väskor kan verkligen precis som skor hjälpa eller stjälpa vilken outfit som helst.

You Might Also Like