fuck thinspiration

thinspiration-1

thinspiration-2

thinspiration is for thick-headed people. wake up and realize that life is short – you might as well eat that pasta.

and don’t trust people with empty stomach-breath to tell you what taste is.

Related posts:

12 tips från Lulu Guinness...
Valentinos book is...
Yves Saint Laurent...
Tags: , Posted in: Mode

7 Responses to “fuck thinspiration”

 1. Izzie says:

  Jag måste bara säga att den här – så enkel, kort och självklar – talar direkt till hjärtat. Fuck thinspiration! Hur kul är egentligen livet ifall det enda man får äta är ångkokt broccoli och pasta som smakar grus?

  Ät och var stark!

  Jag älskar din blogg förresten.

 2. c says:

  sorry.
  viktigaste jag ville säga var att det är konstigt hur en sån enkel text och bild kan vara så stark för mig. Jag har fått så kloka ord och djupa samtal om min sjukdom. Men det här får mig nästan att reagera mer. Så simpelt, men så rätt.

 3. c says:

  Jag lider av anorexia. Och jag vill bara säga tack!
  Det är sånna som du, sånt här. Som får mig att kämpa ännu mer. Att man är vacker ändå..
  Tack för en underbar blogg!

  • Katarina says:

   tack själv, för att du är så ärlig.. blir väldigt berörd.
   hoppas du mår bättre, nu eller snart.

 4. Maia says:

  Amen. I love food. I married a chef/journalist. Now he’s just a journalist…which means he only cooks for me!
  I win!

Leave a Replyadvertise on LOLITA blog
advertise here?